Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №486 від 03.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Підсумки

Рятувальники отримали “четвірку”

Сьогодні, мабуть, кожен громадянин України знає, що служба “101” не лише гасить пожежі. Мешканці сіл, райцентрів чи міст телефонують до народної служби порятунку у випадку будь-якої надзвичайної ситуації і сподіваються на їх допомогу.

Під час нещодавньої розширеної наради, директор департаменту економіки та фінансів МНС України Борис ЗАГРЕВА оцінив діяльність підрозділів Управління МНС Рівненщини на тверду “четвірку”. “Колектив продемонстрував позитивну роботу із запобігання у регіоні кількості пожеж та загибелі внаслідок них людей, а також збереження матеріальних цінностей”, - зазначив він. Як результат, відзнаку Держпожбезпеки - медаль “За доблесть і звитягу” отримав ветеран пожежної охорони генерал-майор служби ЦЗ у відставці Микола Костюк. Окремі рятувальники отримали нагрудний знак “Кращий працівник пожежної охорони” та Почесні грамоти МНС.

Заступники начальника УМНС, у свою чергу, акцентували увагу на вирішенні питань щодо матеріально-технічного забезпечення підрозділів, створення додаткових місцевих пожежних команд у сільській місцевості, систем димовилучення у будинках підвищеної поверховості, своєчасного запобігання можливої повені та працевлаштування випускників профільних освітніх закладів МНС.

Борис Загрева зауважив, що Міністерство підготувало низку проектів, які дозволять спростити систему закупівлі спеціальної техніки, надходження додаткових коштів, а також компенсацію витрат при виникненні різноманітних надзвичайних ситуацій, зокрема, під час дорожньо-транспортних пригод. Крім того, він завірив, що найближчим часом збільшиться не тільки зарплата рятувальників, але й братимуться до уваги завдання, пов’язані з ризиком для життя.

03.02.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.02.2011p. 
На головну сторінку