Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №486 від 03.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Онук підставив бабусю

Під час обшуку в господарстві 82-річної жительки одного із сіл Млинівського району Мотрі, правоохоронці знайшли та вилучили 670 грамів ймовірно коноплі, що належать її 15-річному онуку Сергію, учню сільської школи.

Обікрали у гардеробі

Із заявою про викрадення мобільного телефону до правоохоронців звернувся 34-річний рівнянин Ігор. За словами чоловіка, телефон викрали у гардеробі ПДМу з кишені верхнього одягу його 9-річного сина Антона.

Не три горішки, і не для Попелюшки

700-800 кг лісових горіхів без будь-яких документів перевозив у фургоні автомобіля “Фольксваген-Транспортер” 48-річний житель Ніжина Ігор. Чоловіка зупинили у с.Привільне Дубенського району.

Випити задешево не довелося

40-річний рівнянин Андрій викрав з прилавку одного із супермаркетів на вул.Соборна пляшку горілки ємністю 0,5 літра, шампунь та продукти харчування на загальну суму майже 120 гривень.

Смерть у кюветі

Близько четвертої години ранку на автодорозі “Рівне-Млинів-Буськ-Перемишляни” 35-річний водій автомобіля “Фольксваген Бора” Юрій, який їхав з Млинова у напрямку Демидівки, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та наїхав на дерево. Юрій помер дорогою до лікарні.

Львів-Рівне через Дніпропетровськ

Ні для кого не секрет, що нафтова галузь є однією з найприбутковіших у світі. Тому підприємство, яке займається оптово-роздрібною торгівлею паливно-мастильними матеріалами і не отримує прибутків, привернуло увагу співробітників податкової міліції Рівненщини. При детальному вивченні фінансових документів фірми, підозри підтвердилися. Податківці нарахували 2,5 мільйона гривень податку на додану вартість, що не надійшли до Держбюджету.

Несплачені податки зловмисники намагалися приховати через фіктивні фірми. Тобто, директор ТОВ здійснював закупівлі через фірму посередника з Дніпропетровська. Таким чином, згідно податкових документів, рівненське підприємство не отримувало прибутків. Однак слідчі податкової міліції встановили, що бензин до Рівного їхав не з Дніпропетровська, а зі Львова та Івано-Франківська, а Україною подорожували лише документи.

Банк судитиметься з фермером

Прокуратура позивається до одного із приватних сільськогосподарських підприємств Демидівського району, в інтересах Рівненського обласного управління “Ощадбанку” про стягнення 595 тисяч гривень. Відповідач порушив умови договору.

Зник мільйон євро

Службові особи рівненського ТОВ, яке спеціалізується на вироб-ництві комплексних міндобрив, завищили в документах суму прибутків і отримали кредит розміром 950 тисяч євро.

Кредит ніхто не повертав, а загальна заборгованість - зростала. Нині вона становить 1 111 518 євро.

03.02.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.02.2011p. 
На головну сторінку