Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №487 від 10.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Небезпека

Тролейбус до лікарні доведе

Швидка привезла 16-річну студентку до реанімаційного відділення Рівненської дитячої лікарні. Що сталося? Удар струмом. Де? У… тролейбусі. Здивуванню обслуговуючого персоналу медзакладу не було меж.

6 лютого студентка Рівненського кооперативного економіко-правового колед-жу їхала на заняття. Звично підійшла до зупинки, аби дочекатися тролейбусу. І коли “рогатий” відчинив дверцята, не замислюючись ступила на підніжку…

За словами правоохоронців, яких викликали небайдужі рівняни до місця прецеденту, дівчина отримала удар струмом, коли дві її ноги опинилися на підніжці. Дівчину вдарило струмом так, що вона геть вилетіла назад із тролейбусу на вулицю. На щастя, більше з переповненого “рогатого” ніхто не постраждав.

У комунальному підприємстві “Рівнеелектроавтотранс” запевняють, що перед виходом на маршрут кожна одиниця електротранспорту ретельно перевіряється спеціалістами. Не виключенням був і цей тролейбус. А тому сумніваються, чи дівчина потрапила до лікарні саме через удар струмом.

При цьому медики, які опікуються постраждалою констатують, що її привезли із електротравмою та незначними ушкодженнями, отриманими внаслідок падіння.

Наразі тролейбус знаходиться на більш детальній перевірці, про результати якої стане відомо пізніше.

10.02.2011



Рівне-Ракурс №10 від 10.02.2011p. 
На головну сторінку