Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №487 від 10.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гра

Рівненська молодь визволяла Рівне

Рівненська молодь визволяла Рівне

5 лютого у лісі поблизу села Шубків Рівненського району 7 команд понад 4 години змагалися в аматорському турнірі “Визволення Рівного”, приуроченого до 67-ї річниці визволення обласного центру.

В аматорському зимовому турнірі молодь “замаркувала” фарбою одразу двох зайців: відчули всі труднощі бойових дій взимку та започаткували у Рівному клуб активного відпочинку “Адреналін”.

- Ідея провести подібний захід виникла раніше. Але 2 лютого рівняни відзначали 67-му річницю визволення міста від німецько-фашиських загарбників, тому й вирішили приурочити турнір до цієї пам’ятної дати, - розповіла організатор турніру Анастасія БОНДАР. - Нашу ідею підтримали активісти з Рівного, Луцька, Костополя, Золочева, Харкова. Серед них і рівненська тактична пейтбольна команда “13 легіон” та команда розвідувального батальйону 13 армійського корпусу.

А в турнірі все, як на фронті - холод, мокрий сніг, бруд, зруйновані будівлі, окопи, каша з казанка… За легендою турніру в одному раунді змагалися по чотири команди. Після десантування у певну точку, вони були змушені шукати боєприпаси, а потім захопити командний пункт та знищити контратакуючи сили противника.

Зазвичай, пейнбольні сутички тривають не більше 30 хвилин. Втім, цього дня одна гра затягувалася майже на 1,5 годин. Адже у двох півфіналах команди сформовані з журналістів та гостей зі Львова та Харкова першими захоплювали командний центр та утримували його майже півгодини. Втім, сильнішими цього дня стали все ж таки гравці “13 легіону”.

У перервах між сутичками гравці могли скуштувати солдатської каші, постріляти з лука.

10.02.2011



Рівне-Ракурс №10 від 10.02.2011p. 
На головну сторінку