Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №489 від 24.02.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

М’ячем по “Кардиналу”

Рівненські депутати привітали місцеву команду із міні-футболу “Кардинал” і подарували м’яча. Таку відзнаку спортсмени отримали за свій гарний виступ на Кубку України з футзалу.

Смолярчук - в експертизу

Головного терапевта Рівного, депутата Рівнеради, заступника голови постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства і соціального захисту населення Ольгу Смолярчук призначили на посаду головного лікаря - головного експерта Рівненського обласного Центру медико-соціальної експертизи.

Туристичний збір

З 1 березня у Рівному запроваджують туристичний збір у розмірі 1 відсотка від вартості усього періоду проживання (ночівлі) в місцях, визначених Податковим кодексом. І хоча це питання, яке надзвичайно широко обговорюється у різних містах України, для Рівного не є надто значущим, за словами працівників податкової інспекції, дозволить залучити до бюджету Рівного близько 100 тисяч гривень.

У “Текстильнику” встановлять вікна

Через великі витрати тепла і постійну холоднечу у приміщенні міського палацу культури “Текстильник” вирішили змінити вікна і провести часткове утеплення. Крім цього, заклад отримав гроші на погашення заборгованості за електроносії.

Мошняга - головний

Людмилу Мошнягу нарешті призначили на посаду головного редактора комунального видання “Сім Днів”. Міський голова Володимир Хомко висловив сподівання, що незабаром тижневик стане найрейтинговішим періодичним виданням міста.

Знаємо, де дешевше

У Рівному на Центральному та Андріївському ринках виділили місця для продажу продукції Радивилівського молокозаводу. Її відпускають за ціною виробника. Ці торгові точки функціонують на постійній основі. Наразі ж ведуться перемовини про розширення їх мережі.

Швидка переїхала

Вже понад місяць до хворих, які проживають у районі РУМа, швидкі виїздять від нового приміщення. Якщо раніше філіал станції швидкої допомоги розміщувався у приміщенні поліклініки №3, то тепер медики працюють у відремонтованому колишньому дитячому садочку. Поки зазначений локальний мікрорайон обслуговує лише дві машини.

Військові новосели

67 військовослужбовців Рівненського гарнізону отримали квартири у будинку на вул.Вербова,41Ж.

“Приємно, що у нелегких фінансових умовах Міністерство оборони виділяло кошти на зведення житла. У перспективі - будівництво другої черги цього будинку. Цьогоріч на ці роботи заплановано спрямувати майже 4 мільйони бюджетних гривень”, - зазначив заступник голови облдержадміністрації Володимир НОВАК. Розпочати будівництво другої черги планують вже навесні. Забудовники запевнили, що у разі ритмічного фінансування у 2012 році ще 79 військовослужбовців святкуватимуть новосілля.

24.02.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 24.02.2011p. 
На головну сторінку