Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №490 від 03.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Запрацювала громадська рада

На першому засіданні громадської ради при виконавчому комітеті Рівненської міської ради розбиралися з її керівним складом. У результаті голосування головою став голова Рівненського місцевого благодійного фонду “ВІТА-МЕД” Сергій Дорошенко, заступниками - керівник Рівненської ГО з охорони і збереження історико-культурної спадщини Ірина Первушевська та голова Рівненської обласної громадської організації “ЮНІКОРДІС” Сергій Гемберг. Секретарем обрали головного редактора Видавничої групи “Ракурс” Любов Романюк.

Робоча група, створена на цьому ж засіданні, розпочала підготовку положення про діяльність громадської ради.

Весна розпочалася з Шевченка

В останній день зими відбулася презентація телевізійної версії проекту “Весна починається з Шевченка”. Цьогоріч телевізійний формат проекту вирішили віддати дітям віком від 5 до 17 років. Учасниками стали переважно переможці загальношкільних конкурсів читців поезій.

Масляна у зоопарку

Шостого березня усі охочі можуть провести зиму в Рівненському зоопарку. Там проходитиме традиційне загальноміське свято проводів зими “МАСЛЯНА”. Програма передбачає не лише безкоштовний вхід, але й розважальну програму, гарячі напої, млинці, шашлики та розваги для дітей.

Демонтажем по рекламі

Близько 60 металевих рекламних носіїв демонтували у Рівному протягом минулого тижня. На останній нараді в міському управлінні ЖКГ прийняли рішення про те, що виносна реклама заважає, а відтак, її потрібно прибрати. Цим і займатимуться. До речі, власник вилучених носіїв їх може забрати назад.

У бібліотеці робили солодкі квіти

Майстер-клас для студентів Рівненського коледжу економіки та бізнесу провели нещодавно фахівці кондитерської справи. Майстриня Наталка Слободянюк показувала, як із солодкої пасти та нехитрого інвентарю можна яскраво та нетрадиційно оздобити торт. Студенти ж зізнавалися, що такі практичні навчання їм не лише пішли на користь як майбутнім кулінарам, але й надихнули на виготовлення власних солодких експозицій.

Ані будинку, ані фірми

Міське УКБ розірвало угоду на спорудження будинку на вул.Черняка та направило документи до прокуратури. Забудовником була інвестиційно-будівельна компанія “Інвестжитлобуд”, на керівника якої порушена кримінальна справа. Ані державних, ані приватних коштів на завершення будівництва не вистачило, то ж компанія почала процедуру банкрутства.

Київську віддали собакам

Депутати Рівнеради виділили в оренду земельну ділянку біля зоопарку для облаштування там комунального притулку на 250 тварин. Для його створення у бюджеті передбачили 200 тисяч гривень. Доглядатимуть за тваринами волонтери чи громадські організації.

03.03.2011



Рівне-Ракурс №10 від 03.03.2011p. 
На головну сторінку