Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №491 від 10.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Масляну відгуляли

Привітно та весело зустріли у зоопарку рівнян на Масляну. Проте відвідувачі могли побачити не лише справжніх екзотичних та нашого ареалу звірів. Їх привітали снігові фігури Кролика та Котика як символів року, персонажі мультфільмів, зокрема, відомий та улюблений всіма Шрек, сім’я солом’яних зайців, а також численні актори, перевдягнені у костюми різноманітних тварин, які танцювали, співали та дарували чудовий святковий настрій.

У зоопарку розважали конкурсами, творчістю фольклорних та самодіяльних колективів, частували млинцями на будь-який смак, шашликами та гарячими напоями, для дітей працювали цікаві атракціони, можна було покататися на поні та конях. На згадку про свято народні майстри пропонували придбати один із прекрасних сувенірів, виготовлених власноруч. А завершували свято символічним спалюванням Меланки.

Рівненський кіт став рекордсменом

18-кілограмовий кіт Чарлик з Рівного потрапив до Книги рекордів України як найтовстіший. Він ловить мишей та не перебирає у їжі. Чарлику лишився якийсь кілограм з лишком, аби здолати ваговий рекорд свого побратима з Данії.

Арабам пропонують аеропорт

Вкласти гроші у розвиток рівненського літовища пропонувала українська делегація у Кувейті. Обов’язкові умови сталі: зберегти профіль підприємства та робочі місця.

Отже, є сподівання, що з нього колись таки злітатимуть пасажирські літаки, а не окремі чартерні урядові спецзасоби.

Довге волосся у нестачі

Через малу кількість учасниць, щорічний конкурс “Коса моя - краса моя - 2011” скасували. Юні власниці розкішного волосся неабияк засмутилися, адже цілий рік готувалися до цієї події.

Маршрут №50 скасують?

Три напрямки рівненських маршруток можуть ліквідувати. Справа у результатах тендеру на пасажирські перевезення, згідно з якими, на маршрути №50, 63, 43 не виявилося жодного претендента. Сьогодні в міському управлінні транспорту та зв’язку вивчають ситуацію та розглядають можливість перепрофілювання напрямків сполучень.

Франція відкрила тиждень

У Рівному триває тиждень, а точніше місяць, франкофонії. “Французький альянс” пропонує не лише послухати пісні французькою мовою, побачити франкомовні короткометражні фільми та переглянути фотографії іноземних майстрів, але й вивчити мову аристократів.

Наразі у ТРЦ “Екватор” можна полюбуватися роботами Жіля Порта, а вже у квітні переглянути фотовиставку відомого французького фотографа ХХ століття Робера Дуано.

14 березня відбудеться чи не найграндіозніша подія днів франкофонії - концерт лівано-французького етно-музиканта Абажі, який грає у стилі глобального блюзу на різних музичних інструментах.

10.03.2011



Рівне-Ракурс №10 від 10.03.2011p. 
На головну сторінку