Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №491 від 10.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

“Хімік” програє у фіналі

“Сокіл” із Садового став переможцем цьогорічної Зимової першості з футболу. У фінальному поєдинку “соколята” легко здолали рівненський “Хімік” із рахунком 2:0.

Передував фіналу матч за третє місце, в якому зустрілися “Славія” та “ДЮСШ Верес-93”. Основний час закінчився нульовою нічиєю і команди визначали переможця в серії післяматчевих пенальті. І у футбольній лотереї краще проявили себе молоді вихованці В’ячеслава Шекеля, які з рахунком 6:5 переграли одного з фаворитів турніру. У головній грі Зимової першості з футболу “Сокіл” зустрівся із “Хіміком”. Завдяки голам Володимира Гайдука та Юрія Гриценка перемогу у фіналі з рахунком 2:0 святкували футболісти “Сокола”.

Олег Омельчук здобув бронзу

27-річний рівненський пістолетник Олег Омельчук став третім на чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї, що завершився в італійській Брешії.

Наш спортсмен пропустив поперед себе лише представників Франції та Сербії.

Сезон для Ольги Полюк завершився вдало

У Буковелі пройшов шостий та сьомий етапи Кубка Європи з фрістайлу, де свої найкращі результати в сезоні продемонструвала Ольга Полюк.

Першого дня хмельничанка, яка представляє на змаганнях Рівненщину, посіла друге місце (153,42). У запеклій боротьбі Ольга поступилася лідеру Кубка Європи, білорусці Анні Гуськовій (158,11 балів). Наступ-ного дня представниця Рівненщини зуміла випередити білоруску та напарницю по збірній, Надію Діденко та посіла перше місце (154,05 бали). Два заключних етапи Кубка Європи з фрістайлу пройдуть у російських Полярних Зорях, що на Мурманщині. Однак українці в них брати участі не будуть.

Костопіль відвідали олімпійські призери

З 4 по 6 березня в Костополі пройшов традиційний Міжнародний тур-нір з греко-римської боротьби “Надія - 2011”. Уже вкотре змагання зібрали досить представницький склад. Серед учасників турніру були призери чемпіонатів світу та Європи серед молоді та кадетів тощо.

Загалом участь у турнірі взяли понад 200 спортсменів із Латвії, Польщі, Білорусі та України. Серед зірок, які відвідали Костопіль, варто виокремити олімпійського чемпіона Атланти 1996, поляка Влодімежа Завадського. Наразі чемпіон є головним тренером молодіжної збірної команди Польщі з греко-римської боротьби. Також майбутні зірки греко-римської боротьби мали нагоду побачити українців Андрія Калашникова, бронзового призера Олімпійських ігор у вищезгаданій Атланті та срібного й бронзового призера чемпіонатів Європи, нинішнього наставника молодіжної збірної України Сурена Геворкяна. У підсумку представники Рівненщини здобули 17 медалей різного ґатунку. Щодо золота, то перші міс-ця у віковій категорії спортсмени 1994-1995 років народження здобували: Максим Козоріз (Костопіль, вагова категорія 46 кг), Назар Ярош (Костопіль, 50 кг), Андрій Мартинюк (Березне, 54 кг), Віталій Вітковець (Сарни, 63 кг). Серед молоді 1991-1992 років народження найвищу сходинку п’єдесталу у ваговій категорії 55 кг підкорив Олег Коломійчук із Березного.

10.03.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 10.03.2011p. 
На головну сторінку