Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №492 від 17.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кадрові призначення

“Текстильник” стане закладом культури

Невичерпна енергія Руслана Алексіюка, знаного у Рівному і не лише модератора молодіжних проектів, сприяла логічному продовженню його кар’єри. Руслана Івановича помітили у найвищих щаблях міської влади і запропонували стати художнім керівником МПК “Текстильник”. Закладу, який за півтора роки мало не потопив пов-ністю попередній керівник, а наразі реанімує не менш амбіційний за Руслана Тарас Максименко. Без сумніву, під егідою цих двох постатей, “Текстильник” нарешті стане закладом культури, а не будинком вільних площ.

- Працювати є над чим, - зізнається художній керівник МПК “Текстильник” Руслан АЛЕКСІЮК. - Втрачений бездіяльністю час надолужуватимемо запровадженням нових проектів, відкриттям цікавих дитячих та молодіжних гуртків та співпрацею з різноманітними громадськими організаціями. Головне зараз, вирішити питання щодо оновлення великої сцени, аби було не соромно запрошувати на гастролі відомих виконавців.

Кардинальних змін у творчому напрямку діяльності МПК не буде, щоправда, збільшиться обсяг культурного наповнення закладу. Тож, ми відкриті до будь-яких цікавих ініціатив, і якщо вони будуть варті подальшої пролонгації, обов’язково їх підтримаємо.

17.03.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 17.03.2011p. 
На головну сторінку