Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №492 від 17.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Вбили через 800 гривень

Вбили через 800 гривень

Жахлива звістка про вбивство 78-річної односельчанки Ганни облетіла жителів села Тинне Сарненського району. Першим страшну картину побачив 29-річний Андрій, який проживає по сусідству і є родичем померлої. Зайшовши біля 10 години ранку до бабусі Ганни, чоловік помітив, що вхідні двері зачинені. Спершу подумав, що жінка десь пішла, але натомість відчув щось недобре. Зірвавши замок, зайшов у будинок. Перед його очима постав повний безлад: всі двері в будинку були відкриті, шафи з речами - перекинуті. У спальній кімнаті Андрій побачив стареньку, в голові якої стирчала сокира.

Чоловік одразу ж зателефонував голові Тинненської сільради, а той зайшов до Сарненського райвідділку і розповів про все правоохоронцям.

Під час опитування жителів села стало відомо, що вранці, напередодні трагедії, до місцевого магазину заходили жінка та чоловік, які купували горілку й продукти харчування. Після цього їх бачили ще двічі, а потім парочка зникла.

Пошуки невідомих не забарилися.

- Злочин скоїли 28-річний мешканець Києва Максим і 25-річна Ірина, мешканка селища Тучин Гощанського району, - зазначив перший заступник начальника УМВС Микола ХВАТАЙМУХА. - Вони зізналися у скоєнні вбивства пенсіонерки, метою якого було винести гроші, адже жінка отримувала допомогу з Італії. Крім того, старенька мала ще й нагороди часів Великої Вітчизняної війни.

25-річна Ірина, яка холоднокровно нанесла тяжкі тілесні ушкодження, - далека родичка померлої. І завітала вона до бабусі не для того, аби її провідати, а задля отримання позички. Коли вже була обговорена певна сума грошей, виник і задум про вбивство. Та, позбавивши стареньку життя, вони прихопили із собою лише 800 гривень.

Співробітники Святошинського РУ ГУ МВС України в м.Києві підтвердили причетність цих осіб до інших тяжких та особливо тяжких злочинів. На їх рахунку - вбивство та чотири розбійних напади. До того ж, напарник нашої співвітчизниці раніше був неодноразово судимий.

17.03.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 17.03.2011p. 
На головну сторінку