Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №495 від 07.04.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Позитивний контакт

Діти дякують “Астону”

Відділення дитячого туберкульозу знаходиться на четвертому поверсі Рівненського обласного протитуберкульозного диспансеру. З палат, навчальної та ігрової кімнат відкривається симпатичний краєвид на озеро та міські будівлі на обрії. Проте разом з тим східне сонячне проміння, яке ллється з великих вікон зрання й до обіду, заважає дітям вчитися, гратися та відпочивати.

Зарадити проблемі допомогло відоме на Рівненщині ППФ “Астон”. Підприємство понад чотирнадцять років встановлює ролетки: тканинні, бамбукові й захисні ролети, протимоскитні сітки, виготовляє секційні гаражні ворота (автоматика) та, звісно, жалюзі: горизонтальні, дерев’яні, вертикальні.

Директор підприємства Олександр КОРСУН люб’язно відгукнувся на прохання встановити вертикальні та горизонтальні жалюзі на вікнах відділення. Позаяк затишна атмосфера позитивно вплине на лікування, а відтак одужання хворих дітей. Майстер фірми оперативно й швидко виконав замовлення. Тим часом діти, що нині лікуються у відділенні, з цікавістю спостерігали за монтуванням рожевих вертикальних жалюзі й активно допомагали процесу. Відтепер у навчальній кімнаті - сприятливий інтер’єр для навчання й виховання.

07.04.2011



Рівне-Ракурс №10 від 07.04.2011p. 
На головну сторінку