Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №495 від 07.04.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

“Кардинал-Рівне” поклав на лопатки лідера

У 21-му турі вищої футзальної ліги МФК “Кардинал-Рівне” складав іспит на полі лідера турніру, харківського “Локомотива”. “Залізничники” до звітного матчу ще жодного разу в сезоні не зазнавали поразок на власному майданчику. Тож сподівалися продовжити цю традицію і в матчі з рівнянами.

“Локомотив” - МФК “Кардинал-Рівне” - 0:2 (0:0).

Харків: Литвиненко - Камеко, Федорченко, Одегов, Журба, Д. Сорокін, О. Сорокін, Кісельов, Вершинін, Клочко, Білоцерковець.

Рівне: Дєнюжкін, Сондак, Паршиков, Піддубний, Маринюк, Когут, Танський, Басіч, Чеботарьов, Волянюк, Тригубець.

Голи: Тригубець (37), Піддубний (40).

Попередження: О. Сорокін (38) - Тригубець (18).

Для того, щоб посісти перше місце на першому етапі змагань та отримати перевагу власного майданчика в матчах плей-оф, харків’янам необхідно було будь-що перемогти свого суперника. У першому колі “Локомотив” вщент розбив у Рівному “кардиналівців” із рахунком 7:1. Тож земляки довели собі та уболівальникам, що та поразка була прикрою випадковістю. Перший тайм став бенефісом голкіперів обох команд: Дмитра Литвиненка - у “Локомотива” та Віталія Дєнюжкіна - у “Кардинал-Рівне”. Воротарі протягом перших 20-ти хвилин відбивали все, що летіло в їхню рамку. Моментів відзначитися, варто сказати, було у предостатній кількості. Однак перший тайм так і закінчився з нез-вичним для футзалу рахунком 0:0. Після перерви харків’яни значно активізувалися й будь-що намагалися порадувати результативною грою своїх уболівальників. На жаль, велике бажання йти вперед, зіграло з господарями злий жарт. За три хвилини до закінчення гри після передачі з кутового знаний бомбардир українського міні-футболу Сергій Тригубець пробив до того надійного голкіпера “Локомотива” Дмитра Литвиненка - 0:1. Тож тренерський штаб господарів вимушений був йти у ва-банк, випустивши п’ятого польового гравця. Проте такий тактичний хід користі “залізничникам” не приніс. Навпаки, граючий тренер “кардиналівців” Сергій Піддубний, скориставшись помилкою харків’ян, зі своєї половини майданчика запустив круглого до воріт лідера першості та встановив остаточний рахунок у матчі - 0:2.

07.04.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 07.04.2011p. 
На головну сторінку