Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №496 від 13.04.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп ДАІ

Переїхав бабусю

8 квітня 21-річний водій автомобіля “ВАЗ” Олександр на вулиці Драгоманова у Здолбунові скоїв ДТП. Не впоравшись з керуванням, молодий чоловік спрямував авто на узбіччя, де у цей момент біля воріт подвір’я стояла 79-річна жителька Острозького району Домінікія.

Бабуся постраждала серйозно. Спершу її госпіталізували у нейрохірургічне відділення Здолбунівської ЦРЛ, а згодом потерпілій лікарі змушені були ампутувати нижні кінцівки на рівні гомілок.

Водія затримали і під час медичної експертизи з’ясувалося, що він був добряче напідпитку.

Запроторив пасажирку до лікарні

Не розминулися вночі на автодорозі Київ-Чоп біля Корця дві фури з напівпричепами. 53-річний водій “MANу”, поляк Едвард, їхав з боку Рівного в напрямку Києва. Так само рухався і “Камаз”, яким керував 52-річний Олександр. Однак поляк, не вибравши безпечної швидкості, розгубився і зачепив вітчизняну вантажівку. У результаті ДТП пошкодилися обидва автомобілі, а пасажирка “MANу” - 52-річна громадянка Польщі Данута, отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували в нейрохірургічне відділення Корецької ЦРЛ.

Чергова контрабанда на Володимиреччині

У селі Великі Телковичі Володимирецького району інспектори ДАІ зупинили автомобіль “Опель Вектра”, яким керував 21-річний Володимир. Під час перевірки транспортного засобу по пошуковій електронній базі “Автомобіль”, виявилося, що іномарка там не значиться. Тож, аби з’ясувати походження “Опеля” на території України, легковик та водія забрали до райвідділу.

12 нелегалів за три дні

Лише за три дні проведення загальноукраїнської операції “Мігрант” на території Рівненщини затримали 12 нелегалів. Серед порушників паспортного та міграційного законодавства в основному громадяни Росії, Білорусі, Молдови і Узбекистану.

13.04.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 13.04.2011p. 
На головну сторінку