Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №501 від 19.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дозвілля

Захід європейського масштабу

Захід європейського масштабу

Протягом 19-22 травня у Рівному проводитиметься захід, аналогів якому раніше не було. Незважаючи на те, що “Дні Європи” - всеукраїнська акція, у кожному місті вона матиме свої родзинки.

Апогеєм свята можна вважати європейський парад, який стартуватиме о 10 годині на майдані Магдебурзького права. Участь у ньому візьмуть міський голова Рівного Володимир Хомко та керівництво міста, генеральні консули Польщі та Чехії, представники шкільних європейських клубів, товариств польської культури на Рівненщині, танцювальні колективи тощо.

- Це буде вражаючий захід, - зазначає начальник міського управління міжнародних відносин Олена ПЕТРІВ, - оскільки представники кожного шкільного європейського клубу представлятимуть конкретну країну. Вони йтимуть у національних костюмах, нестимуть національний прапор та символіку свого навчального закладу.

Потім розпочнеться дійство на майдані Незалежності. Напередодні виставлять європейське наметове містечко, де шкільні європейські клуби представлятимуть свою діяльність та ознайомлюватимуть рівнян з традиціями деяких країн ЄС. Запланована і гарна розважальна програма. До речі, вперше у Рівному проходитиме майстер-клас, під час якого усіх бажаючих навчатимуть танцювати венський вальс. Будуть цікаві вікторини, переможців яких нагороджуватимуть призами. Тобто програма розрахована не лише на дорослих людей, але й на маленьких жителів нашого міста.

А завершиться усе 22 травня чудовим концертом - справжнім вечором джазу. Для нас співатимуть “Петер Баран тріо” з Польщі та “Лучеськ Бенд” з України. Погодьтеся, розважитися буде як, та й Європа, хоча б на кілька днів, стане ближче!

19.05.2011



Рівне-Ракурс №10 від 19.05.2011p. 
На головну сторінку