Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №503 від 01.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Червоний Хрест

Конкурс патронажних медсестер

Раз на два роки Рівненська обласна організація Товариства Червоного Хреста України проводить огляд-конкурс “Краща за професією” серед патронажних медичних сестер нашого краю.

Цього року на конкурс, який відбувся 26 травня у “Світлиці” Рівненського центру соціального обслуговування, з’їхалося шістнадцятеро медсестер з усіх міських та районних організацій Червоного Хреста області. Конкурсантки змагалися на п’яти етапах, виконуючи завдання за білетами на відповідні теми. Себто, перевіряли знання та вміння щодо надання першої невідкладної допомоги, догляду за хворими вдома, поінформованість про діяльність Товариства Червоного Хреста та основи міжнародного гуманітарного права. Також були білети, що містили питання на санітарно-оздоровчу тематику, як-от: “Червоний хрест - за здоровий спосіб життя”.

До складу компетентного журі увійшли провідні фахівці: хірурги, терапевти, кардіолог, лікар-санолог та інші. Після недовгих роздумів вони присудили перше місце Людмилі Грабовській - патронажній медичній сестрі Рівненської міської організації Товариства Червоного Хреста, друге місце дісталося патронажній медсестрі Костопільської районної організації Катерині Циганчук, на третьому опинилася патронажна медсестра Корецької районної організації Тетяна Шевчук. Переможниці поїхали додому з грамотами, цінними подарунками, грошовими преміями та у чудовому настрої.

01.06.2011Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2011p. 
На головну сторінку