Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №506 від 23.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дозвілля

День молоді пройде з фантазією

День молоді пройде з фантазією

Рівне оживає. Незважаючи на те, що влітку рівняни традиційно оздоровлюються на морі чи на дачі, цьогоріч наше місто здається відпочивати не збирається. Шум та гамір веселого настрою на вулицях Рівного не стихає. Байдикувати рівнянам просто не дають. Практично щонеділі у місті відбуваються грандіозні дійства, акції та концерти.

Нещодавно у парку ім.Т.Шевченка проходила акція до Дня батька. Минулої неділі у парку Молоді або, як його полюбляють називати - Лебединці, відбулася виставка собак, яка стала яскравою та неординарною подією для домашніх улюбленців та їх власників. Родзинкою був показ колекцій одягу для собак під назвою “Гламур-шоу”. Не обійшлося цього дня без веселих конкурсів, захоплюючих ігор, і виставок: фото та виробів “hand made”, яке подарувало глядачам море гарного настрою.

Свято чотирилапих друзів відбулося з ініціативи Кінологічної спілки України “Альянс”, ТЦ “ЗЛАТА ПЛАЗА”, а також за сприяння міського управління у справах сім’ї і молоді та молодіжної платформи “Яскраво”. Партнером дійства виступила громадська організація “ТАТО-КЛУБ РВ” , яка допомогла в організації свята та проведенні турніру з шахів.

Гостям свята рівненські дітлахи підготували хореографічні, музичні та театральні сюрпризи. Своїм голосом, як завжди, чарували публіку солісти Рівненського міського палацу культури.

Паралельно, на стадіоні “Олімп” активісти “ТАТО-КЛУБ” спільно з громадською організацією “КВН міста Рівне” провели ІІ Кубок Планети КВН з футболу, в іграх брали участь команди, що представляють Рівне у регіональних та офіційних лігах АМІК. Цікаво, що на спортивному майданчику більш успішними виявились найменш знані КВН команди, а учасники АМІКівської ліги “Європа” вибороли лише передостанню позицію.

Попереду День молоді. На майдані Незалежності всіх бажаючих чекатиме грандіозне дійство: стартуватиме фестиваль танцю “Майденс-Рівне”, акція “Молоді і здорові”, де серед охочих розігруватиметься ноутбук. А завершатиме свято концерт симфонічного оркестру “Бревіс”, що подарує рівнянам світові хіти рок-музики в класичній обробці.

23.06.2011Ярослава ЗЯТИК



Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2011p. 
На головну сторінку