Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №510 від 21.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Піддубний прийняв “Кардинал-Рівне”

Піддубний прийняв “Кардинал-Рівне”

Замість Юрія Баховського в новому сезоні МФК “Кардинал-Рівне” тренуватиме Сергій Піддубний. Новому “коучу” рівнян уже поставлено завдання на 2011/12 роки здобути один із комплектів медалей чемпіонату та поборотися за Кубок України. Для здійснення ці

Щодо пертурбацій на тренерському містку рівнян, то Володимир Валявка на запитання, що ж підштовхнуло його до такого рішення, чіткої відповіді не дав, пояснивши, що це внутрішні справи клубу. Щоправда, президент зауважив, що повністю бере на себе відповідальність за цей крок.

- Призначений головним тренером Сергій Піддубний, - зазначив президент МФК “Кардинал-Рівне”. - Це було моїм вольовим рішенням. У мене в цілому суттєвих зауважень щодо роботи попереднього тренера Юрія Баховського не було, але, повторюсь, це моє вольове рішення і я його прийняв із певних причин. У майбутньому побачимо, чи цей крок був виправданим. Тому я хотів би привітати Сергія Піддубного з його тренерським дебютом та побажати йому успіхів у подальшому.

Новоспечений наставник “кардиналівців”, до слова, не збирається вішати капці на цвях, а буде поєднувати тренерську роботу із активними виступами у футзалі. Сергій Піддубний зазначив, що з оптимізмом дивиться у майбутнє своєї команди, а досвідчені новачки, які підсилили “Кардинал-Рівне” допоможуть реалізувати поставлені перед клубом завдання.

- Ми з оптимізмом вступаємо в новий сезон, - зазначив Сергій Піддубний. - Запросили двох досвідчених гравців до команди, які свого часу ставали чемпіонами України, здобували Кубок. Думаю, вони нас солідно підсилять і допоможуть реалізувати завдання, поставлені президентом клубу. Щодо втрат, то нас покинули також двоє непоганих гравців: наш місцевий вихованець Сергій Тригубець (повернувся з оренди до львівської “Енергії-Тайму”) та Олег Чеботарьов (“Лемберг”). Наразі розпочали тренувальний збір і два тижні будемо закладати фундамент фізичної підготовки на сезон, а уже із початку серпня команда розпочне тренування у залі. Разом із тим проводитимо спаринги.

Щодо можливих спаринг-матчів, то, приблизно, 13 серпня відбудеться турнір у Луцьку, а головною подією передсезоння повинен стати великий міжнародний турнір у Львові, де братимуть участь команди з Росії: “ЦСКА” та “Газпром-Югра”, чемпіон Грузії “Іберія”, команда віце-чемпіон Ірану, збірна Азербайджану та львівська “Енергія-Тайм”.

Також на прес-конференції були представлені двоє новачків команди: Олександр Бондар та Андрій Федюк. Спортсмени в минулому сезоні захищали кольори срібного призера чемпіонату, львівської “Енергії-Тайм”. З гравцями укладені контракти терміном на два роки. Для 30-річного Олександра Бондаря цей перехід став поверненням додому, адже провів у тоді ще МФК “Рівне” шість років своєї професійної кар’єри. Щодо Андрія Федюка, то цей гравець майже 10 років був одним із ключових футзалістів “Енергії”.

21.07.2011



Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2011p. 
На головну сторінку