Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №514 від 18.08.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Подяка

Нещодавно редакція отримала від старшого державного виконавця Виконавчої служби Добровольскої Катерини Василівни копію листа ДП “ПрикарпатЗахідтранс” (підприємство входить у систему російського державного гіганта “Транснафта”).

У ньому, зокрема, зазначено: “Як нам відомо, боржник - ТзОВ ІРА “Ракурс” продовжує здійснювати діяльність, однак, грошові кошти в рахунок погашення заборгованості від нього не надходять. Виходячи з вищевикладеного, просимо повідомити про прийняті державною виконавчою службою заходи....”. Лист підписаний директором ДП “ПрикарпатЗахідтранс” Є.Г.Маркуніним.

Першою реакцією на цей документ в автора був щирий подив. Рік тому той самий пан Маркунін у листі до тої самої Виконавчої служби за №01/4340 від 30.07.2010 року писав: “ДП “ПрикарпатЗахідтранс” повідомляє, що питання стосовно заборгованості ТзОВ ІРА “Ракурс” перед нашим підприємством врегульовано”.

Щоправда, після того, як подив минув, автор все зрозумів. Вже сам факт, що директор одного з найбільших (якщо не найбільшого) російських ДЕРЖАВНИХ підприємств на території України звернув увагу на нашу маленьку, і будемо відверті, бідненьку газету (ТзОВ ІРА “Ракурс” є видавцем газети “Рівне - Ракурс”) не може не тішити самолюбство і не викликати відчуття вдячності до пана Маркуніна.

Дійсно, у нас є борг перед ДП “ПрикрапатЗахідтранс”. Ми його гасимо. Так, тільки у поточному році було сплачено шість з половиною тисяч гривень. Ми припускаємо, що автори листа наші оплати просто не побачили, або вирішили, що цього недостатньо. Може і так. Однак, як колись говорив тодішній президент РФ, а нині Прем’єр-міністр Володимир Путін: “Испытания ломают слабых и делают еще сильнее сильных ”. Так що ми вдячні і розуміємо, наскільки наш борг у два з гаком десятки тисяч гривень важливий для існування ДП “ПрикарпатЗахідтранс” і будемо робити все, аби його якнайшвидше погасити. Щоправда, як це зробити із заблокованими банківськими рахунками, нам наразі не зовсім зрозуміло.

18.08.2011Володимир КОНЄВ



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2011p. 
На головну сторінку