Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №516 від 01.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На дорозі

Небезпечний віраж

Лише протягом минулих вихідних на Рівненщині сталося три ДТП за участю мотоциклістів. Так, у селі Соснове, що на Березнівщині, дорогу не поділили два мотоцикли “ІЖ”.

Один з мотоциклістів, 23-річний Віктор, виконуючи обгін, не переконався у безпечності і зіткнувся з аналогічним мотоциклом, за кермом якого знаходився його 18-річний тезка. Хлопець у цей момент повертав ліворуч на прилеглу територію і також не зміг уникнути зіткнення.

Наслідки ДТП більш ніж серйозні: 23-річний Віктор отримав тяжкі тілесні ушкодження. Інший Віктор постраждав менше, проте і у нього виявили закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку. Обох хлопців госпіталізували до травматологічного відділення Березнівської центральної районної лікарні.

Інша, майже аналогічна ДТП, сталася у селі Кричильськ Сарненського району. Близько другої години ночі 16-річний місцевий житель Олександр, рухаючись на власному мопеді “Вайпер” з центра села в напрямку села Корост, порушуючи правила дорожнього руху виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся з іншим мотоциклом “Вайпер”, що рухався йому назустріч. На мотоциклі пересувалися водій - 20-річний місцевий житель Олексій, та його товариш-одноліток Тарас. Внаслідок ДТП серйозно травмувалися і водії обох транспортних засобів, і пасажир мотоцикла. Їх з численними травмами госпіталізували до Степанської та Сарненської районних лікарень.

В останню неділю літа у селі Березово Рокитнівсього району 18-річний Андрій, керуючи мотоциклом “Вайпер”, не справився з керуванням та допустив наїзд на паркан. Хлопця та його 18-річного товариша Віталія з тілесними ушкодженнями госпіталізували до Рокитнівської центральної районної лікарні.

01.09.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 01.09.2011p. 
На головну сторінку