Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №517 від 08.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Репортаж

Майдан’s в шоці

Майдан’s в шоці

Мурашки бігали по шкірі, коли рівняни та жителі Рівненщини спостерігали за виступом команди Рівного на чолі з головним хореографом Алісою Зайцевою (на фото) у шоу всеукраїнського масштабу “Майдан’s-2”. На всю Україну вони заявили, що “не здадуться без бою!” (саме ця відома пісня “Океану Ельзи” стала провідною темою танцювальної композиції нашої команди). Про вирішальний день прямого ефіру читайте далі…

До Києва учасники рівненської команди приїхали близько п’ятої ранку, тому що на відпочинок часу було мало. Від вокзалу всі направилися до наметового містечка на головній площі країни і з радістю побачили напис “Рівне” на одному з наметів.

Незважаючи ні на що, часу на відпочинок майже не залишалося, і Аліса одразу розпочала репетиції. Всі наполегливо працювали, репетируючи номер під мелодію з мобільного телефону. Репетицій було багато і всі страшенно стомилися, тому команді необхідно було трішечки відпочити.

За цей час з’їхалися і решта команд. Учасники почали знайомитися між собою та обмінюватися враженнями, тому з перших хвилин на “Майдан’sі” зародилася дружня атмосфера. Після перерви знову почалися репетиції, які періодично повторювалися.

Справжній фурор на всіх учасників справила поява Олександра Лещенка, головного хореографа команди-переможця першого сезону - Кіровограда. Дівчата не давали йому проходу, просили сфотографуватися, у відповідь на що Олександр люб’язно посміхався в об’єктиви фотокамер. Після таких фотосесій на екранах мобільних телефонів учасників різних команд почало з’являтися його обличчя. У цей день в Лещенка було дві місії: команда Кіровограду на чолі з ним відкривала другий сезон новим танцем, а також тепер Олександр у складі журі проекту “Майдан’s-2”.

Перед прямим ефіром настрій у рівненської команди неймовірно покращився і всі учасники зривали голос, скандуючи не тільки “РІВНЕ! РІВНЕ! РІВНЕ!”, а й підтримували інші команди, вигукуючи назви їхніх міст.

…“Десять! Дев’ять! Вісім! Сім!...”, - виголошували зворотній відлік до прямого ефіру учасники команд. І шоу розпочалося. Кіровоград показав майстер-клас, поступившись сценою менш досвідченим командам. Рівняни заворожено спостерігали за виступами інших, щиро аплодуючи.

Наша команда виступала восьмою. Учасники зачекалися цього моменту і з радістю та хвилюванням вийшли на головну сцену проекту. Номер тривав всього три хвилини, але всі пережили за цей час життя. Особливо головний хореограф. Аліса Зайцева вклала в постановку всю душу і за допомогою танцю виразила свої почуття. Враження від виступу були неймовірними у всіх: учасників, хореографа та суддів. За виступ журі поставили 38 балів із 40 і після голосування телеглядачів рівненська команда опинилася на третьому місці. Радості не було меж. Такі високі бали вселили в танцівників нові сили та жагу до перемоги. Побачити новий номер рівненської команди у прямому ефірі всі матимуть можливість 17 вересня, коли молодь на чолі з Алісою приїде до Києва завойовувати нові вершини.

08.09.2011Вікторія ЗУБОВА, учасниця рівненської команди



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2011p. 
На головну сторінку