Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №519 від 22.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Франція на місці

Завдяки підтримці Відділу культури та співробітництва Посольства Франції в Україні, протягом вересня-жовтня у десяти містах, які утворюють мережу Альянс Франсез в Україні, вже втретє пройдуть “Дні Альянсів”. Вони стануть осіннім відлунням традиційної “Французької весни” та наче прожектор висвітлять упродовж кількох днів сфери та напрями діяльності Альянсів у регіонах України.

Заняття з французької для початківців, фотовиставки, концерт джазового тріо, французькі вечори, презентація КампюсФранс (навчання у Франції), перегляди фільмів мають довести публіці, що Альянси є активними учасниками культурного та суспільного життя регіонів, що вони, крім того, є потужною мережею, на яку спирається Франція в усіх галузях своєї співпраці з Україною.

У Рівному Альянс Франсез широко відкриє свої двері з 20 по 23 вересня.

Пам’яті Гії

16 вересня у Рівному, біля приміщення Рівненської обласної держтелерадіокомпанії вшановували світлу пам’ять українського опозиційного журналіста, відомого своїми критичними антивладними виступами, засновника та першого головного редактора Інтернет-газети “Українська правда” Георгія Ґонгадзе.

Демонтували Леніна

Завдяки спільним зусиллям Рівненської обласної організації УНП та заступника міського голови Галини Кульчинської у Рівному вдалося демонтувати усю рекламу із зображенням Володимира Леніна.

Мова йде про лайтбокси, встановлені на вулицях Соборна та Чорновола, а також банер на фасаді нічного клубу “Лагуна”, які інформували про те, що 17 вересня відбудеться вечірка під назвою “Disco Partyфон 80-90”, спеціальним гостем якої буде російськомовний Dj Lenin.

Рівне - у лідерах

Незважаючи на травму хореографа рівненської команди на “Майдансі” Аліси Зайцевої та близьку дискваліфікацію з участі у шоу, рівняни посіли перше місце у другому турі телевізійного проекту. Їм вдалося неймовірне - обігнати киян, кримчан та команду із Борисполя, яка залишила участь у проекті. До півфіналу залишилося всього два тижні, тому наша команда наполегливо продовжує тренування.

“Авторадіо”

Нова радіостанція “Авторадіо” з’явилася у Рівному на частоті 105,7 FM, яка має переважно пострадянський музичний формат. Також в ефірі лунають новини, чарти, “Дискотека 80-х”, зведення з доріг “Народна пробка”.

Тризуб forever

Так і не змогли змити тризуб на Театральній площі. Що тільки не використовували комунальники, чим тільки не терли - все дарма. Відтак національний символ, який обкладали на День Незалежності, залишився на місці, під ногами мешканців.

22.09.2011



Рівне-Ракурс №10 від 22.09.2011p. 
На головну сторінку