Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №520 від 29.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Рідна кров

Вкрав, щоб “круто” погуляти

До чергової частини Рівненського райвідділу міліції зателефонувала жителька села Карпилівка, 32-річна Алла і повідомила, що з її будинку зникли ювелірні вироби. Оперативники відразу вирахували зловмисника - 22-річного рідного брата господаря - Михайла з Луцька.

З дитинства Михайло виховувався у багатодітній сім’ї. Пізніше хлопчину взагалі передали на виховання до інтернату. На жаль, мати, яка любила хильнути горілочки, не займалася вихованням чотирьох синочків, яких їй Бог подарував. Напевно, її не хвилювала доля дітей, адже жіночка двічі відбувала покарання в місцях позбавлення волі.

Так і 22-річний Михайло пішов материнською стежиною. За ґрати потрапив ще зовсім юним - здійснив грабіж разом із одним з братів. У Карпилівку час від часу він навідувався до брата Василя, аби допомогти по господарству. Цього разу вибирали картоплю. Пообідали і Михайло пропав на декілька днів, прихопивши із собою все золото, що було вдома у брата. Не спинило й те, що у Василя троє дітей і вагітна дружина. Він один із їхньої сім’ї, який жив чесно, працював та виховував дітей.

Коли Михайла затримали працівники міліції, він зізнався, що золото викрав для того… щоб “круто” погуляти. А те, що брат власними мозолями здобував гроші на прожиття, його видно не хвилювало. Як пояснив злочинець, погуляв він дійсно “круто”, дегустував дорогі напої, навіть побував у недешевих ресторанах.

Під час слідства було встановлено, що стосовно Михайла порушена ще одна кримінальна справа за крадіжку в Луцьку. Він хотів уникнути покарання за вчинене там, (переховувався у с.Карпилівка, - авт.), але, з огляду на зазначене вище, не втримався від легкої наживи та здійснив крадіжку.

29.09.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 29.09.2011p. 
На головну сторінку