Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №520 від 29.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Сподівання виправдали

У Кіровограді пройшли фінальні ігри чемпіонату України з бейсболу серед молодіжних команд, участь в яких брала збірна команди Рівненської області, сформована із спортсменів з Рівного та Острога.

Наша збірна перемогла команду Києва 7:2 та поступилась збірним Кіровоградської області, першій - 1:18 та другій - 3:15, завоювавши у підсумку бронзові нагороди. Кращими у нашій команді були у захисті Вадим Горовой, Олександр Вознюк та Артур Курильчук, а у нападі Олександр Каленіков, Станіслав Сидорук і номінацію турніру MVP отримав - Іван Скринський.

“Металург” крокує далі

Минулого тижня відбувся матч-відповідь фіналу Чемпіонату України з футболу серед ветеранів, в якому рівненський “Авангард-ПАС” вдома переграв запорізький “Металург” із рахунком 1:0.

Утім, далі крокують саме гості, адже вдома “металурги” більш впевнено здолали опонентів (5:2). Щодо переможного голу “Авангард-ПАСа”, то його автором став Сергій Дьомушкін.

Баскетбольний турнір визначив кращих

У Рівному завершився традиційний міжнародний турнір “Дружба-2011” з баскетболу серед юнаків 1998 року народження та дівчат 1996 року народження. За перемогу боролися команди з Рівного, Львова, Києва, білоруських Бреста, Могильова і польского Забже.

Серед хлопців упевнено перемогли господарі, команда ОСДЮШОР - три гри, три перемоги. На другому місці розташувалися польські спортсмени й третіми стали кияни. Кращими юними баскетболістками стали спортсменки із Бреста. Із сріблом - рівнянки (тренери Валерій Жартун та В’ячеслав Ковалевський) і замкнули трійку кращих команд - полячки. MVP турніру стали рівняни Яна Голубош і Владислав Примак.

За постріл до медалі

Четверте місце у фіналі Кубка світу з кульової стрільби, що завершився у польському Вроцлаві, посів рівнянин Олег Омельчук.

Наш спортсмен змагався у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів. Готував спортсмена до змагань Сергій Бондар.

“ОДЕК” прямує до чемпіонства

Відбулися матчі 14-го туру чемпіонату області з футболу. Після тривалої паузи, пов’язаної із участю у Всеукраїнських змаганнях, провів матч оржівський “ОДЕК”, розгромивши аутсайдера турніру, радивилівський “Сокіл” (3:0).

Серед інших матчів варто виокремити чергову звитягу “Гоща-АМАКО”. На домашньому полі гощанці мінімально здолали здолбунівський “Волинь-Цмент” (1:0). Ця перемога вивела на чисту другу позицію “амаківців”. У Сарнах “Маяк” розписав результативну нічию із володимирецькою “Енергією” (2:2). У заключній грі 14-го туру кузнецовський “Ізотоп-РАЕС” з рахунком 2:1 переграв на виїзді “РОКО-Городок”. Матч “Случ” (Березне) - “Славія” (Рівне) перенесено на пізніший термін. Після звітних ігор продовжує лідирувати, маючи два матчі в запасі, “ОДЕК” - 30 очок, на три менше в “Гощі-АМАКО” й замикає трійку кращих команд “Ізотоп-РАЕС” - 23 пункти.

29.09.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 29.09.2011p. 
На головну сторінку