Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №523 від 20.10.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Клуб Риторики

У Рівному навчатимуть красномовству

З 13 жовтня у Рівному почав працювати Клуб Риторики. Її учасниками можуть стати всі бажаючі, оскільки жодних вікових, професійних чи будь-яких інших перешкод немає.

“Ідея клубу риторики зародилася в мене досить давно, проте були певні проблеми з її реалізацією. Головний принцип роботи клубу в тому, що він мав бути повністю безкоштовним. А тому знайти інвестора, який би взяв на себе організаційні питання було непросто. На нашу пропозицію радо відгукнувся голова Рівненської обласної організації політичної партії “Україна Майбутнього” Назарій Лебедюк та також допоміг вирішити питання з приміщенням”, - розповідає модератор клубу Наталія МАЛИНОВСЬКА.

Діяльність клубу спрямована на те, щоб допомогти молодим людям подолати бар’єр у спілкуванні, почувати себе комфортно у незнайомому середовищі, справляти гарне перше враження, протистояти маніпуляціям, не піддаватися думці оточуючих та навчатися іншим видам комунікації, які є невід’ємною частиною життя. Дуже прикро, коли перешкоди у спілкуванні заважають людям реалізувати себе, розкрити свої можливості, виявити свій потенціал. Частина заняття приділяється вправам, спрямованим на покращення дикції та артикуляції, що розвиває швидкість та чіткість мови. Піднімаються цікаві теми під час дискусії. Також на заняттях використовуються способи й технології кращих шкіл риторики США, країн Європи, поради відомих ораторів, психологів, публічних людей.

- Це чудова можливість для молодих людей відкрити для себе новий світ - світ спілкування, можливість знайти нових друзів. Молодь - наше майбутнє, а тому подібні заходи є дуже важливі. Вони спрямовані на всебічний розвиток людини, розвиток її багатогранних можливостей, - переконаний Назарій Лебедюк.

Заняття у клубі проходять щочетверга о 17.30 за адресою: м.Рівне, вул. Поштова, 11, оф. “Україна Майбутнього” (приміщення “Надрабанку”).

20.10.2011



Рівне-Ракурс №10 від 20.10.2011p. 
На головну сторінку