Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №525 від 03.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вирок

Рівненського Отелло посадили на шість років

У квітні цього року через ревнощі 36-річний рівнянин Олег ножем двічі в живіт вдарив 40-річного Івана, жителя села Журавлинки Голованіського району Кіровоградської області. На той час в Олега вже було чотири судимості, за які він відбував покарання в місцях позбавлення волі.

З 40-річною жителькою с.Остріїв Млинівського району Надією Олег познайомився на початку року. І це знайомство, за його словами, переросло у більше почуття. Але не для Надії.

Надія - багатодітна мати. Щоб підзаробити, їздила до Києва. Знаючи, що жінка мала повернутися додому із заробіток, Олег приїхав у село та став на неї чекати. Не гаючи часу, чоловік разом з трьома її повнолітніми синами випив пляшку горілки.

Вночі Надія приїхала разом з подругою та двома чоловіками, серед яких був її новий залицяльник Іван. Побачивши Олега, жінка почала виганяти його з будинку. Він викликав молодицю на вулицю поговорити і з’ясувати стосунки. Однак вона відмовилась. Невдовзі повторити спробу розставити всі крапки над “і” він вирішив із суперником Іваном. Щоправда, виходячи у двір поговорити, непомітно взяв зі столу ніж. Згодом він скаже працівникам міліції, аби налякати Івана.

На вулиці під час розмови між ними почалась суперечка, тоді ревнивець двічі вдарив кухонним ножем у живіт Івана. Коли потрепілого доставили до лікарні, 36-річний Олег пішов туди ж та відлупцював Надію, яка знаходилась поруч із новим коханим. Після цього Отелло сховався у новобудові неподалік лікарні, де його і знайшли працівники міліції.

03.11.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.11.2011p. 
На головну сторінку