Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №527 від 16.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Кузнецовськ - найсильніший

У Рівному відбувся Кубок Рівненської області з пауерліфтингу.

Участь у турнірі взяли понад 60 спортсменів з Млинівського, Корецького, Сарненського, Березнівського районів та міст Рівне, Кузнецовськ, Нетішин, Луцьк. Призерами змагань у командному заліку стали: 1 місце - м.Кузнецовськ; 2 місце - м.Рівне; 3 місце - Млинівський район.

У Могилянах змагалися мотокросери

У селі Могиляни Острозького району на базі мотоциклетного клубу “Кристал” відбувся ІV етап відкритого чемпіонату Рівненської області з мотокросу, в якому взяло участь 40 спортсменів.

За підсумками напруженої боротьби переможцями у своїх класах мотоциклів стали: Ілля Слободзяний, Віктор Трофимов, Вадим Кобець, Андрій Мельник, Леонід та Олег Синельники, Сергій Зайцев. А Павло Бондарчук став переможцем одразу у двох класах мотоциклів: “Аматори” та “Open” з об’ємом двигуна 500 см куб.

“Водник” дарує “Роко” місце в еліті Рівненського футболу

“РОКО-Городок” зберіг прописку в першій лізі чемпіонату області з футболу.

Згідно з регламентом, “РОКО”, який в головному футбольному дивізіоні Рівненщини посів передостаннє місце, мав зіграти перехідні матчі з другою командою другої ліги. Але рівненський “Водник”, а це був саме він, від ігор відмовився.

Немов катком по “Любарту”

Продовжує збиткуватися над своїми суперниками в Західноукраїнській хокейній лізі рівненський “Фаворит”.

У неділю земляки розтрощили луцький “Любарт” із рахунком 8:0. Це вже четверта перемога поспіль нашого клубу з початку чемпіонату. Завдяки успіху “фаворити” із дванадцятьма очками ділять у турнірній таблиці перше-четверте місця разом із “Калушем”, “Явором” та “Експресом”.

“Сузір’я” прийматиме Франківськ

Цими вихідними БК “Сузір’я-НУВГП-ОСДЮШОР” проведе чергові матчі у першій баскетбольній лізі.

Суперником рівнянок буде “ДЮСШ № 2 - Франківськ”. У суботу в спортзалі НУВГП матч розпочнеться о 19.00, а в неділю - об 11.00.

16.11.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 16.11.2011p. 
На головну сторінку