Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №528 від 24.11.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

У чемпіонаті міста з футзалу - двовладдя

У неділю пройшли матчі третього туру Відкритого чемпіонату Рівного з футзалу.

Поки що не знають гіркоти поразок два колективи: “Славія” та “ДЮСШ №4 - МЕГУ”. “Славійці” цього разу переграли футзалістів “Соколу” із Садового (5:2), а юнаки здобули мінімальну перемогу над “Хіміком” (1:0). В інших матчах “Феміда” не залишила шансів “Карату”” (9:1), і “Рівне-112” було сильнішим за “Ребелс” (3:1).

Дьяпа повернувся до України

Перший легіонер із дальнього зарубіжжя в історії БК-93 “Пульсар”, серб Далібор Дьяпа, знову повернувся до української баскетбольної Суперліги.

Важкий форвард із важким характером став гравцем одного з аутсайдерів нинішньої першості, криворізького “Кривбасбаскету”. Уже з перших матчів Далібор став лідером колективу з Дніпропетровщини. В останній грі чемпіонату “Кривбасбаскет” на домашньому паркеті ледь не створив сенсації, поступившись лише в овер-таймі чинному чемпіону України, київському “Будівельнику” (74:78). Далібор Дьяпа став кращим снайпером у складах обох команд, здобувши 19 очок.

Рівне відвідав японський майстер карате-до

Шеф-інструктор Японської федерації шотокан карате-до Пемба Таманг провів у Рівному в ДЮСШ №4 дводенний семінар. Японського майстра бойових мистецтв запросив до нашого міста президент Федерації фудокан карате-до України Віктор Сидорович.

Поразка закрила шлях до п’єдесталу

На спортивній базі паралімпійської і дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів у Євпаторії відбувся чемпіонат України з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП.

Участь у змаганні взяли одинадцять збірних команд з Донецької, Харківської, Хмельницької, Луганської, Чернігівської, Волинської, Сумської, Рівненської, Дніпропетровської, Черкаської областей та Києва. Програвши команді з Волині (0:2), в решті матчах наші спортсмени перемогли Донецьк (12:0), Чернігів (3:0), Харків (3:0). У підсумку збірна команда Рівненської області виборола четверте місце.

24.11.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2011p. 
На головну сторінку