Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №531 від 15.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#НП

Напилися і мало не замерзли 10-річні

Щодня жителі Володимирця спостерігали картину, як двоє хлопчаків, немов рідні брати, метушливо гуляють вулицями села. Їхня дружба розпочалась за шкільною партою, де хлопці познайомились п’ять років назад і були нерозлийвода. А на початку грудня з діагнозом отруєння невідомою речовиною їх обох доставили до приймального відділення Володимирецької центральної районної лікарні.

Того дня Борис, запитавши дозволу в матері, пішов у сусіднє село до свого друга й однокласника Віктора. Для хлопця це була, наче традиція - відвідини товариша.

Коли почало сутеніти, матір одного із хлопчаків відчула хвилювання, і пішла на пошуки своєї дитини. Заглянувши до сусіднього господарства, в якому ніхто не проживає, на подвір’ї вона побачила хлопців непритомними.

- Прийшовши до тями, неповнолітні пояснили, що перебуваючи на подвір’ї невідомого їм господарства, вони знайшли півлітрову скляну пляшку з алкоголем, яку випили, - повідомила старший оперуповноважений ГКМСД Володимирецького РВ Тамара СНІТКА.

Наразі достеменно невідомо, що спонукало 10-річних хлопчаків на Володимиреччині спробувати спиртне. Можливо, це було не вперше. Зрештою, цей свій алкогольний “досвід” вони, сподіваємося, запам’ятають надовго. Адже після “застілля” вони потрапили до реанімаційного відділення лікарні з діагнозом алкогольна кома та загальне переохолодження організму.

За цим фактом співробітники кримінальної міліції у справах дітей провели ряд перевірок, а батьків притягнули до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП (“Невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей”).

15.12.2011



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2011p. 
На головну сторінку