Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №531 від 15.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Підказка

Драконівські дари

Драконівські дари

2012 за східним (китайським) календарем - рік Чорного Водяного Дракона. І при виборі подарунка на Новий рік це теж варто врахувати. Згідно зі східними переказами, якщо подарувати дарунок, на якому зображений Дракон, то щастя і удача прийде в дім, і він протягом року охоронятиме будинок від всіляких напастей і лих.

Найбільш популярні подарунки в рік Дракона - це, звичайно, найрізноманітніші сувеніри та талісмани із зображеннями драконів, картини, панно, статуетки, фігурки, куртки, футболки, ручки, веселі іграшки, магнітики, брелоки з найрізноманітніших матеріалів. Серед численних китайських символів, дракон є найголовнішим носієм удачі і щастя. Найбільш шанованими є небесні дракони, що приносять величезну удачу та успіх главі сім’ї.

Щоб використовувати енергію дракона на благо вдома або офісу, підійдуть картини, панно і статуетки драконів, якщо ж є бажання постійно підживлюватися силою Дракона, краще вибрати те, що можна носити при собі - гаманці із зображеннями драконів, браслет з бусиною Дзи, брелоки, підвіски, прикраси.

Дракон несе в собі яскраво виражену енергію ділового успіху, прагнення до досягнення мети, боротьби і перемоги, хоробрості, мудрості і далекоглядності. Ці якості, втілені у Дракона, роблять зображення драконів ідеальними бізнес-подарунками. Дракон буде доречний у кабінеті бізнесмена і державного чиновника, керівника великої корпорації і невеликої приватної фірми.

У якості подарунка жінці в 2012 році підійде золотий кулон у вигляді дракончика, а чоловікові можна подарувати на рік Чорного Дракона статуетку, або портмоне, де логотипом виступає дракон.

Діти будуть раді отримати на Новий рік іграшкового дракончика. А можна завести вдома і живого родича драконів - домашню ящірку і поселити її в тераріум. Але тільки заводьте ящірку тоді, коли ви повністю впевнені в тому, що домашні радо зустрінуть нового вихованця і не будуть йому опиратися.

Не можна дарувати все, що пов’язано з вогнем.

Виявляється астрологи в рік Дракона вкрай не рекомендують дарувати речі, подарунки, сувеніри, які так чи інакше використовують вогонь або його зображення.

Так що навіть подарункові сувенірні, дорогі запальнички або звичайні свічки потрапили в чорний список. Адже Вогонь - це драконячий символ і його привілей, так що не жартуйте з вогнем у Новому Році, не зліть Дракона!

Не можна дарувати - годинники.

Виявляється у китайців це слово співзвучне зі словом “поховання”. Мабуть у цьому і криється розгадка, чому годинник на Новий рік не дарують.

Здавалося б, хіба мало у кого які слова співзвучні зі смертю. Що ж тепер і годинник не дарувати? Прикмета прикметою, а вирішувати вам!

Не можна дарувати - ножі та інші гострі предмети.

Дракон - імпульсивний, ревнивий і навіть трохи жорстокий, тому не потрібно зайвий раз дражнити Дракона гострими ножами, щоб не злякати удачу і багатство, які нам обіцяє наступного року Дракон.

Так що врахуйте при виборі подарунків ці прості правила і зустрічайте Новий рік у колі улюблених і друзів, загадуйте бажання, і нехай вони обов’язково здійсняться! Тим більше що Рік Дракона обіцяє нам: багатство, здоров’я, гармонію і довголіття.

15.12.2011



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2011p. 
На головну сторінку