Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №531 від 15.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Скажіть, де в Інтернеті можна подивитися “Твін Пікс”, бажано українською мовою?

Андрій

- Російською мовою є відкрита група ВКонтакті http://vk.com/videos-2617423, закрита - http://vk.com/videos-643780, там є різноманітні відеоролики, але більшість - англійською. А українською мовою серіал транслює канал “2+2” з понеділка, 5 грудня о 23:30 перші дві серії. Далі слідкуйте за телепрограмою. Перевага перегляду серіалу в Інтернеті, що ви здійснюєте перегляд, коли захочете, й не мусите бути у владі “нічних страшилок” - коли використовується ефект темряви для створення страху й тривоги. Хоча - кожному своє.

Є пропозиція для любителів і любительок серіалів разом створити в соцмережах групу “Мильний клуб “Теле-Ракурсу”. Запрошуємо досвідчених адмінів і просто бажаючих. Обмінюватимемося відео, аудіо, фотографіями, а головне - інформацією та ідеями, як зробити наші газети ще кращими та цікавішими у ракурсі огляду світу фільмів, серіалів та взагалі шоу-бізнесу.

- Будь ласка, розкажіть, що відбулося в останній серії серіалу “Спартак. Боги Арени”?

Аня Середа, м.Рівне

- Прошу... Квінт Батіат вирішує, що отруєне вино його батьку подарував Тіллій. Перед спаленням тіла Тіта Батіата Квінт виступає з промовою перед гостями та гладіораторами. Він заявляє, що усі попередні рішення скасовуються і нікого не відправлять на рудники. Квінт підпалює похоронний вогонь, паралельно з цим починається сутичка гладіаторів на честь Тіта Батіата. Ганнік придумав, як помститися Туллію за смерть господаря - він просить Квінта Батіата не відмовлятися від угоди, і продати його ворогу. Квінт Батіат зі своїми людьми вбиває Туллія, і замуровує його труп у стіні арени, що будується. Гладіатори, на яких розраховував Квінт, дістаються Солонію. Починаються грандіозні урочистості з нагоди відкриття нової арени. У загальному бою воїни Батіата отримують перемогу над гладіаторами Солонія, але у загальному поєдинку кожен має битися сам за себе. Інтригуючий фінал, чи не так?

15.12.2011



Рівне-Ракурс №10 від 15.12.2011p. 
На головну сторінку