Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №532 від 23.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Поїхав дах

Побивши водія, угнали авто

Все розпочалось в одному з придорожніх кафе, яке знаходиться на автодорозі “Київ-Ковель”. Там у Дмитра з трьома невідомими особами зав’язався конфлікт. Доки чоловік спілкувався з двома, третій забрав з його автомобіля автомагнітолу. За кілька хвилин хлопці зникли в невідомому напрямку.

Заспокоївшись, Дмитро направився додому. Дорогою, на одній із вулиць Рокитного, його підрізав автомобіль, з якого вийшли ті самі парубки та підійшли до Дмитра. Один із них відчинив дверцята його автомобіля та наніс йому удар ногою, а інші у той час гамселили авто. Витягнувши з автомобіля власника - продовжили його бити. Дмитрові якимось чином вдалося вирватися із рук невідомих та втекти. Опинившись “на волі”, потерпілий покликав на допомогу міліцію. Відчувши неладне, нападники вирішили втікати, захопивши при цьому і свій, і чужий автомобіль.

У результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили місцезнаходження автомобіля. Неозброєним оком було видно, що молодики не впоралися з керуванням - наїхали на електроопору, внаслідок чого пошкодили автомобіль Дмитра. Звісно, з місця пригоди вони зникли.

Однак порушників затримали протягом декількох годин. Ними виявилися жителі Сарненського району: 30-річний Павло, 21-річний Данило та 20-річний Степан, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися.

23.12.2011



Рівне-Ракурс №10 від 23.12.2011p. 
На головну сторінку