Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №532 від 23.12.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Розкажіть, будь ласка, про Катерину Климову, яка зіграла у “Бідній Насті” роль княжни Наталії Репніної! Чим вона зараз займається?

Марічка, м.Рівне

- Зараз Катерина Климова знімається у гостросюжетному серіалі “Синдром Дракона”, де грає співробітницю спецслужб Катерину Щеголєву, яка розплутує загадкову справу.

Народилася 24 січня 1978 року. Закінчила із червоним дипломом Вище

театральне училище ім.Щепкіна 1999 року. У 2005 році вийшла заміж за актора Ігоря Петренка, і виховує із ним трьох дітей - доньку Лізу, та двох синів - Матвія та Корнія.

Актриса знялася також у таких фільмах: “Отрути, чи Всесвітня історія отруєнь”, “Антикіллер-3”, у телесеріалах - “Часи не обирають”, “Гріхи батьків”, у численних театральних спектаклях.

Цікаві факти про актрису: Катерина обожнює футбол та їзду верхи, вільно володіє англійською та французькою мовами. Климова має “циганську кров” - її прабабця була табірною циганкою.

На запитання про її недоліки, актриса відповідає: “Очевидно, це патологічна ревність. Ревную до божевілля, бо бачу, як до мого чоловіка ставляться жінки. Але намагаюся стримуватися. Ігор, навпаки, зовсім неревнивий. Я довго спостерігала за ним, і зрозуміла: він просто упевнений в собі. І в мені. Отож і я намагаюся бути упевненою, не контролювати його, а, навпаки, надавати повну свободу дій. Єдиний випадок, коли я теж справді розгубилася: це коли після спектаклю до Ігоря підійшла самовпевнена прихильниця у міні-спідниці і сказала:

- Запрошую вас до себе у номер!

І сміх і гріх. Помітивши мене, вона додала:

- Ви теж можете прийти”.

Неофіційний фан-сайт актриси: http://katya-klimova.ru

23.12.2011



Рівне-Ракурс №10 від 23.12.2011p. 
На головну сторінку