Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №534 від 05.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Усі мої подруги дивляться серіал “Обручка”! Не можу зрозуміти, чому, і коли будуть останні серії?

Люба Дияк

- Офіційно вважається, що в “Обручки” 830 серій. Можливо, її популярність пояснюється змішанням жанрів - це і теленовела, і драма, і містика. До того ж продюсером картини є Юрій Каменецький, а виконавчим продюсером Ежен Щедрін, які вже керували зйомками першого російського сімейно-мелодраматичного серіалу “Дрібниці життя”.

Серіал обіцяли закінчити ще на 550 серії, але він досі популярний та має високі рейтинги. Стільки в житті головних героїв сталося, що пора б вже поставити фінальну крапку. Оскільки серіал завершується показом на цей раз 830 серії, то телеглядачам доведеться напружитися і подивитися останню десятку-сотню серій. Очевидно, це такий психологічний трюк, аби змусити глядача якнайдовше дивитися серіал - зроблено за принципом “Санта-Барбари”. У житті головних героїв серіалу продюсери обіцяють круті зміни і повороти подій.

- Це правда, що Марсія Кросс змінила імідж та пофарбувалася? Якою буде доля її героїні в останньому сезоні “Відчайдушних домогосподарок”?

Оксана

- Так, вона стала блондинкою. Сценарій та сюжетні ходи суворо засекречені. Але журналісти з’ясували, що в останній сезон мають повернутися Дана Делані (Кетрін) та Девід Маклохлен (другий чоловік Брі). Що ж до самої суперечливої домогосподарки із комплексом перфектності - то з Брі ван де Камп станеться щось загадкове та зловісне - в останніх кадрах, за інформацією журналу “Сериал”, покажуть келих вина, Брі та прогримить постріл. Навряд чи це самогубство - сюжетний хід такого типу часто використовують у серіалах. Наприклад, Джей-Ар (Ларрі Хагмен) у “Далласі” теж хотів застрелитися, пролунав постріл, самого героя не показали, а його брат Боббі вбіг у будинок зі словами “О, Боже мій!”. Це не завадило Джей-Ару постійно з’являтися у двох продовженнях серіалу. Отож, якщо серіал закінчується так - то є надія, що за рік-два буде його продовження. Очевидно, продюсери та сценаристи планують зробити перерву у зйомках “Відчайдушних домогосподарок” - аби глядачі попросили продовження, а телеканал виділив кошти. Будьмо оптимістами!

05.01.2012Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 05.01.2012p. 
На головну сторінку