Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №203 від 01.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Свято вдалося!

Парад двійнят марширував

на святкуванні 855-ї річниці Корця

Ще, здається, ніхто ніколи не чув стільки приємних і теплих слів, які лунали минулої неділі на адресу славного містечка Корець. Посприяла святкуванню 855-ї річниці заснування міста і погода.

Враженнями ділиться одна з організаторів свята - секретар Корецької міської ради Надія ГОРДІЙЧУК:

- Наше місто славиться не тільки своєю історією, - воно залишається чудовим і сьогодні! А тому не дивно, що в конкурсі “Найкращий благоустрій вулиці” (який був проведений у рамках свята) перемогу отримала вулиця Старомонастирська. Визнання у такому ж конкурсі отримала садиба сім’ї Власюків, - за комфортний благоустрій території нагороду отримали Районна центральна лікарня та кафе “Вітек” приватного підприємця Віталія Чата. Радо вітали глядачі й найкращих роботодаців району, серед яких пальму першості отримали Корецький хлібокомбінат і приватний підприємець Микола Ткачук.

Піднімемо келихи!

- Проте найцікавішими на святі видалися конкурси народної творчості, - продовжує Надія Аврамівна. – Скільки чудового сказали віршами про своє рідне місто корінні жителі Корця, де переміг Ростислав Опальчук! Якими мелодійними і багатогранними виявилися пісні самодіяльних авторів – кращою з кращих у цьому конкурсі визнана Наталя Федорчук. А скільки нового та незвичайного змогли відкрити для себе глядачі виставки, яку презентував переможець фотоконкурсу Михайло Прокопчук! А пенсіонерка Віра Жовтко створила неповторний “Тост корчанам”.

Сльози радості

та щастя виступили на очах, коли організатори та гості свята (серед яких був і заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Степан Жданюк, а також представники міст-побратимів, - Млинова, Острога, Радивилова) привітали батьків наймолодшої жительки міста – Аліну Абрамову, яка народилася за два дні до цієї знаменної події! Дитячу тему продовжив незвичайний парад двійнят (вісім пар діток 1998-2002 року народження - прим. авт.), які спочатку з особливим старанням виконали свій номер, а потім танцювали неподалік сцени протягом усього концерту. Такому супроводу були надзвичайно раді учасники рівненського музичного гурту “Країна “У”, які приїхали привітати жителів Корця з річницею.

- Ще багато різноманітних заходів проводили того дня, - на завершення говорить Надія Гордійчук. - Це - і конкурс моди, яку організували учениці Корецького вищого професійно-технічного училища №24, і спортивні змагання, як-от міні-футбол серед ветеранів, змагання з тенісу, більярду.

Багато емоцій тоді вирувало: радість, задоволення, щастя… Вони бриніли в кожній композиції в конкурсі “Свято квітів”. І кожен, хто повертався додому того дня, міг разом із квітами взяти частинку цього, безсумнівно, неповторного свята!

01.09.2005Інна РЕВУХА



Рівне-Ракурс №10 від 01.09.2005p. 
На головну сторінку