Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №537 від 26.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новації

Смітники он-лайн

Смітники он-лайн

Унікальну систему GPS-моніторингу роботи комунального транспорту презентувала компанія ТзОВ “Санком-Рівне”. На розробку системи пішов рік. За допомогою неї можна вести облік збору сміттєвих контейнерів. У деяких містах України вже здійснюється GPS-моніторинг, але там використовуються системи, які контролюють тільки маршрут і час роботи транспорту.

Ця ж система враховує такі нюанси, як різний обсяг баків на контейнерних майданчиках, знаходження на одному майданчику різних баків клієнтів, повторний збір сміття на контейнерному майданчику протягом дня, призупинення дії договору з вивезення сміття з конкретного контейнерного майданчика і відновлення його дії та позаплановий збір сміття.

- Зараз цією системою обладнано 5 машин компанії, - розповідає керівник фірми ТзОВ “Санком-Рівне” Святослав ЄВТУШЕНКО. - Система фіксує час відвідування контейнерного майданчику з точністю до хвилини і те, яким саме автомобілем було забране сміття. Тобто завдяки GPS-моніторингу працівникам ТзОВ “Санком-Рівне”, що працюють на лінії, здійснюється навіть нарахування заробітної платні, яка залежить від кожного забраного контейнера.

Для всіх клієнтів компанії і просто мешканців міста розроблений відкритий варіант сервісу стеження за роботою комунальної структури - “Смітники он-лайн”, який знаходиться на офіційному сайті підприємства.

За словами Святослава Євтушенка, цей ВЕБ-ресурс є єдиним публічним ресурсом моніторингу роботи зі збору сміття у країнах колишнього Союзу. І ця програма дозволить вивезти збір сміття в місті Рівне на новий рівень.

26.01.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2012p. 
На головну сторінку