Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №537 від 26.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Лідер ринку

Придбати житло вашої мрії допоможе “Цитадель”!

Придбати житло вашої мрії допоможе “Цитадель”!

Олександр ЛЯШУК: “Ваша квартира чи будинок - надто дороге майно, аби довіряти його сумнівним фірмам або “чорним маклерам”

Продаж квартири, особливо розташованої в центрі міста, - справа непроста і навіть ризикована, до якої потрібно підходити надзвичайно старанно, щоб не продешевити не залишитися у програші? Чого слід остерігатися? Що потрібно знати продавцеві, навіть якщо він продає не сам, а доручив продаж професійним організаціям? Все це і безліч інших тонкощів чудово знають досвідчені ріелтори. Як би там не було, але без їх участі сьогодні складно обійтися, та і взагалі краще, коли справою займається професіонал. Хоча в кожному підході до організації продажу квартири існують свої плюси і мінуси.

- Щоправда, мінусів значно більше, - вважає голова Рівненського регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості України, директор агентства нерухомості “Цитадель” Олександр ЛЯШУК (на фото). - Перший і головний - це ризик через недосвідченість потрапити “в оборот” квартирних аферистів. Особливо, коли йдеться про нерухомість вартістю в кілька сотень тисяч доларів. У цьому випадку економія може обернутися втратою і грошей, і квартири. Другий мінус - це втрата часу і нервів на збір всіх необхідних документів і довідок. Третій - уявна економія може вилитися в серйозні фінансові втрати, навіть якщо операція пройде абсолютно чисто. Адже один з головних обов’язків ріелтора, який представляє інтереси покупця, - занизити вартість квартири.

- Пане Олександре, сьогодні рідко хто самостійно займається продажем своєї житлової нерухомості, а тому багато довіряють вирішення цієї проблеми агентству нерухомості “Цитадель”. Чим викликана така довіра людей до Вашого агентства?

- Тим, що ми ось уже 10 років бездоганно працюємо на регіональному та всеукраїнському ринку нерухомості. Агентство нерухомості “Цитадель” засноване 2 лютого 2002 року і входить в Асоціацію фахівців з нерухомості України (АСНУ).

Крім чисто посередницьких, надаємо і юридичні послуги. Зокрема:

• складання позовних заяв і скарг, перереєстрація підприємців, стягнення будь-яких заборгованостей;

• захист права власності, складання договорів і клопотань, допомога в отриманні дублікатів документів;

• виконання судових рішень, ведення справ у виконавчих службах, досудове врегулювання суперечок;

• встановлення батьківства та місця проживання дитини;

• набуття та відчуження об’єктів власності, спадкове право;

• позови з нанесення шкоди здоров’ю і майну, захист від незаконних рішень суб’єктів влади, їх неправомірних дій та бездіяльності;

• супровід угод, технічна документація, консультації та допомога в отриманні дозволу на будівництво.

А також консультації щодо:

• інвестицій у будівництво, зміни цільового призначення земельної ділянки та оформлення землі;

• узаконення самовільного будівництва, реконструкції добудов, прибудов та новобудов.

Ще надаємо консультації з виготовлення передпроектних пропозицій та робочих проектів на будівництво, допомагаємо в реєстрації документів права власності в ОБТІ або БТІ. “Цитадель” тісно співпрацює з іншими агентствами нерухомості, має налагоджені роками зв’язки в органах землевпорядкування, технічної інвентаризації, міському паспортному столі, опікунській раді, виконавчій службі, банківській сфері, архітектурі тощо.

- Чи відповідають основні принципи діяльності агентства запитам і потребам клієнтів “Цитаделі”?

- Ми консультуємо з усіх видів права і відповідаємо за організацію всього процесу. Клієнт платить тільки тоді, коли досягнутий позитивний результат з усіх поставлених ним завдань. З огляду на особливості кон’юнктури ринку орієнтуємось на те, щоб захистити наших клієнтів від можливих юридичних колізій і проблем, даючи тим саме їм можливість зосередитись на власному бізнесі.

- В яких сегментах ринку нерухомості працює “Цитадель”?

- Ми пропонуємо продаж і купівлю житла на вторинному ринку, новобудов та елітних квартир. З цією метою, відповідно до угоди, укладеної з клієнтом, проводимо комп’ютерний пошук і огляд об’єкта нерухомості, попередні консультації й оцінку вартості об’єкта; вводимо інформацію про об’єкт нерухомості у власний банк даних та Інтернет, здійснюємо рекламну кампанію. Завершальною фазою цієї копіткої роботи є проведення експертизи документів, підписання угоди про задаток, оформлення і реєстрація договорів купівлі-продажу. Агентство здійснює постійний юридичний супровід угод та забезпечує за необхідності можливість безготівкового розрахунку.

- Ваше кредо в роботі з клієнтом?

- Чесність та прозорість відносин із людьми, які довірили вирішення своїх проблем “Цитаделі”. Ваша квартира чи будинок - надто дороге майно, аби довіряти його сумнівним фірмам або “чорним маклерам”. Купівля чи продаж будь-якого об’єкта нерухомості - питання дуже серйозне, адже мова йде про великі матеріальні цінності. Саме тому АН “Цитадель” вважає своїм обов’язком максимально уважно ставитись до клієнта, розкриваючи весь механізм своєї роботи і надаючи можливість повного контролю на кожному етапі реалізації угоди. Укладаючи Договір-доручення з кожним клієнтом, ми конкретно обумовлюємо права, обов’язки і чіткі терміни виконання необхідних від нас завдань. Агентство “Цитадель” має сайт в Інтернеті та комп’ютерну базу даних нерухомості, яка щодня поновлюється. А це - сотні конкурентоспроможних пропозицій з купівлі, продажу, обміну житла і нежилих приміщень у Рівному. За лічені хвилини надаємо докладну і необхідну інформацію.

Ми приділяємо велику увагу гарантуванню безпеки угод із нерухомості. Експерти агентства ретельно перевіряють правомірність, законність і вірогідність усіх попередніх угод щодо конкретного об’єкта. Прискіпливо вивчають правовстановлюючі документи на об’єкти нерухомості з метою встановлення права продавця розпоряджатися нерухомістю. Перевірять наявність чи відсутність заборгованості з комунальних послуг. Допоможуть у короткий термін вирішити питання реєстрації (прописки і виписки). Нададуть інформацію про наявність чи відсутність заборони на відчуження нерухомості. Завдяки високому професіоналізму експертів агентство нерухомості “Цитадель” надає юридичні послуги найвищої якості та в обумовлені строки.

Довідка “РР”

ЛЯШУК Олександр Євгенійович, 34 роки, випускник ЗОШ №3, м. Рівне (1993 р.).

Одружений, двоє дітей (дочка 2002 р.н., син 2008 р.н.).

Освіта: Рівненський державний сільськогосподарський технікум, землевпорядкування (1998 р.); Рівненське ПТУ №10, електрозварник третього розряду; Київський університет права Національної академії наук України, правознавство, юрист (2007 р.); студентзаочник Рівненського інституту слов’янознавства Київського славістичного університету, економіка і маркетинг (з жовтня 2010 р.).

Громадська діяльність: голова правління Рівненського регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості України, член Ради АФНУ (з грудня 2010 р.).

Агентство нерухомості “Цитадель”

33000, м. Рівне, вул. Набережна, 14;

Тел.: (0362) 64-37-71, 64-37-72, моб. (050) 674-68-07;

e-mail: citadel.an@gmail.com ; сайт: an-citadel.co.cc

26.01.2012Спілкувався Олесь ДУБОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2012p. 
На головну сторінку