Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №237 від 27.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Повертаємося до життя

Від похмільного синдрому

допоможуть »Польський Бізон», »Лас-Вегас» і »Лосине молоко»

Закінчилося радісне святкування. І навіть при неминучому в таких випадках ранковому синдромі “після вчорашнього” кожен має повне право на відновлення свіжості обличчя та ясності думок. Тому саме сьогодні, коли голова вже починає працювати, а дзеркало усе ще показує чуже відображення, ми хочемо поділитися з вами рятівними стародавніми рецептами, за допомогою яких можна буде знову відновити повну гармонію із самим собою та навколишнім світом.

»Польський Бізон»

Ця грізна пекельна суміш зможе врятувати вас не тільки від похмілля, але й від сильної, ще минулорічної, застуди. Для виготовлення цілющого розчину доведеться змішати одну чайну ложку бульйонного екстракту (попередньо розчиненого у воді) з чаркою горілки, додати туди декілька крапель лимонного соку і трішечки перцю. Потім вкрай необхідно затулити собі чим-небудь вуха, щоб не чути власного несамовитого лементу і - випити чарку чарівного зілля. За мить ви точно будете почувати себе більш бадьоро, можливо, у вас навіть відкриються знання з польської мови чи зненацька з’явиться незвичайна сила бізона (у крайньому випадку - коня).

»Лас-Вегас»

Для рецепту номер два знадобиться змішати три частини томатного соку з двома частинами вершків, додати сире яйце і щіпку мускатного горіха. З’єднавши ці інгредієнти, не поспішайте терміново вжити засіб. Адже певна таємнича сила категоричним тоном обов’язково накаже вам додати до нього півсклянки пива. Виконаєте це прохання - і отримаєте чудовий напій від похмілля.

»Лосине молоко»

А остання мікстура, що неодмінно розжене тіні вашого похмурого ранку, чомусь називається “Лосине молоко”. Хоча молоко, що входить до його складу, ні до Лосів, ні до Лосиць ніякого відношення не має. Навпаки, молоко, що нам знадобиться, повинно бути звичайнісіньким, тобто коров’ячим. Проте, значно “відкоректоване” чотирма столовими ложками горілки, 14 склянки цукру, однією столовою ложкою туалетної води (виготовленої з квітів апельсинового дерева) і шістьма кубиками льоду, воно повільно, але вірно, просто зобов’язане перетворитися на субстанцію, що не може бути названа інакше, ніж Лосине молоко.

Не знаю, який лось зможе зробити чи хоча б ужити з користю для себе такий напій. І тільки людина, доведена наслідками свята до краю, здатна самостійно виготовити і випити цю чарівну суміш і, що важливо, відчути дивне полегшення. Станьте цією людиною!

27.04.2006



Рівне-Ракурс №10 від 27.04.2006p. 
На головну сторінку