Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №237 від 27.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Баскетбольний майданчик

Остання надія - плей-офф

В останньому турі першого етапу баскетбольної Суперліги »Пульсар» не зміг на рівних протистояти команді »Кривбасбаскет Люкс» із Кривого Рогу. У підсумку - поразка з рахунком 56:66 та останнє місце у турнірній таблиці.

»Пульсар» - »Кривбасбаскет Люкс» - 56:66

Судді: Рижик, Ісаченко, Широбоков (усі - Київ).

»Пульсар»: Рихлю - 10; Ковалевський - 5; Кіба - 7; Дубнюк - 13; Скиданов - 5; Шемосюк - 6; Артимович - 8; Баяндін - 2.

»Кривбасбаскет»: Іванченко - 2; Корабльов - 18; Кондратовець - 7; Демченко - 5; Герасимчук - 7; Близнюк - 2; Пащенко - 3; Матюкевич - 19; Ткаченко - 3.

Чи то через наближення Великодня, чи то у зв’язку з останніми невдачами команди, на останню гру »Пульсара» у регулярній першості прийшло подивитися не так багато глядачів, як це було впродовж сезону. Тож значної підтримки вболівальників баскетболісти не відчули.

Мабуть, через це і вийшов матч не надто результативний.

»Пульсар» виглядав дещо активніше на початку зустрічі. Та, зрештою, в кінці першої половини гри, гості, переборовши стартове хвилювання, повністю перебрали контроль над ситуацією до своїх рук і вийшли вперед - 26:24.

Надалі »Кривбасбаскет» продовжував впевнено йти до перемоги, яка гарантувала криворіжцям місце у вісімці кращих клубів ліги.

Третя чверть завершилася, коли на табло світилися цифри 42:49 - не на користь »Пульсара».

Максимум, на що спромоглися »пульсарівці» - скоротити відстань у рахунку до трьох очок у середині четвертої чверті. Проте, такий »запал» »помаранчевих» гості швидко загасили своїми швидкими контратаками та влучними кидками.

Підсумковий результат зустрічі - закономірна перемога »Кривбасбаскета» - 66:56.

Вадим Скиданов: Думаю, нам трохи не вистачило майстерності та психологічної впевненості у власних силах. Не змогли зібратися у потрібний момент. Пропустили ривок криворіжців у кінці другої чверті, і, як результат, не зуміли наздогнати суперника, який був кращим у цій грі.

Володимир Чурсін, тренер “Кривбасбаскету»: Знали, що матч буде напруженим. Грати у Рівному нам важко завжди. Крім того, сьогодні над нами »висів» тягар результату, адже у разі поразки втрачали бажане восьме місце і квиток до плей-офф. »Пульсар» взагалі дуже незручна для нас команда. Згадайте хоча б кубковий двобій цього сезону: перемогли в гостях на одне очко, а потім програли у Кривому Розі у два пункти, що коштувало виходу до наступного раунду.

На мою думку, »Пульсар» - дуже хороша команда, яка достойна боротися за місце у першій вісімці. У складі господарів хотів би відзначити Рихлюка - дуже перспективний гравець, - та Дубнюка. У нас найкращими були Матюкевич та Корабльов, хоча вважаю перемогу заслугою усієї команди.

Наступні матчі наша команда проведе в рамках розіграшу 9-14 місць: 27 квітня рівняни зіграють з СК »Маріуполь», а 29 квітня зустрінуться з » Політехніком» (Харків).

27.04.2006Роман Свирида



Рівне-Ракурс №10 від 27.04.2006p. 
На головну сторінку