Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №541 від 01.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Розшук

Трирічна Інна пішла із садочка

Близько обіду до Рівненського МВ зателефонувала невідома жінка, яка розповіла, що на зупинці біля органного залу в Рівному самотньо стоїть маленька дівчинка.

Коли на місце прибули правоохоронці, дівчинка вже стояла посеред натовпу. Усі відразу намагалися дізнатися, як малеча опинилася на вулиці сама-самісінька. Та щось конкретне маля пояснити не могло. Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей міськрайвідділу забрали дитину до себе.

- Трирічну Інну ми обігріли, напоїли чаєм та почали розпитувати про батьків, - повідомила начальник СКМСД Рівненського МВ Олена КРАВЧУК. - Дівчинка сказала, що маму звати Оля і що живуть вони в селі Ясининичі (Рівненський район). Дитина не була говіркою, а можливо небагато знала. Згадала ще як звати тата. Тоді ми, спираючись на невелику інформацію, за допомогою бази даних паспортного столу вирахували адресу мами Інни, а згодом і номер мобільного телефону.

Мама маленької мандрівниці від дзвінка з міліції мало не втратила свідомість. І лише зрозумівши, що з її крихіткою усе нормально, стрімголов полетіла до Рівного. Адже зранку вона спокійно завела дитину в дитячий садочок, що у Рівному, і збиралась забрати лише ввечері.

У дошкільному навчальному закладі теж спохватились. Прийшовши з прогулянки, виявили, що відсутня одна дитина. Кинулися телефонувати мамі, аби запитати, чи бува не знає, куди могла піти її доця? А от звернутися по допомогу до міліції - чомусь ніхто не здогадався.

Наразі працівники кримінальної міліції у справах дітей готують документи до відповідних інстанцій щодо з’ясування усіх обставин інциденту та притягнення у подальшому винних осіб до відповідальності.

01.03.2012



Рівне-Ракурс №10 від 01.03.2012p. 
На головну сторінку