Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №541 від 01.03.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Подарунки

Свято наближається

Свято наближається

8 березня - єдиний день року, коли всіх без винятку чоловіків охоплює справжня паніка. Ще кілька днів - і натовпи чоловіків заметушаться по магазинах в пошуках подарунків і квітів. Потрібно встигнути привітати і колег, і рідних, і знайомих. Звісно, це непросте завдання. Та головне, потрібно догодити примхливим жіночим смакам.

Є чоловіки, яким вдається завжди зачарувати ніжні жіночі серця, і у відповідь вони отримують подяку і захоплення жінок. Як їм вдається встигнути все, в чому ж полягає їх секрет?

Проста інструкція, яка дозволить вибрати відмінний подарунок до Міжнародного жіночого дня.

1. Займіться питанням підготовки подарунків уже зараз.

2. Складіть список у вигляді таблиці, вказавши вік, хобі, інтереси.

3. Сплануйте бюджет. Визначте суму, якою ви вільно володієте і готові витратити на подарунки. Розподіліть це число за таблицею, перевіривши, що у результаті сума не перевищує заплановану.

4. Приділивши увагу колонці “Хобі та інтереси”, оцініть, які подарунки ви можете придбати у супермаркеті, а які вимагають походу до спеціалізованого магазину, наприклад, пряжа для бабусі, насіння для юної сестри-натуралістки і т.д.

5. Оцініть свій маршрут походу по подарунки. Можливо, ви впораєтесь за декілька вечорів у будні, але цілком імовірно, що доведеться витратити увесь вихідний день на це заняття. Багато психологів стверджують, що покупка і презентування подарунків доставляє не менше, а часом і більше задоволення, ніж прийняття подарунків. Не шкодуйте часу для таких позитивних емоцій!

6. Найкращий подарунок - той, що створений своїми руками. Звичайно, ми вже не діти, але вкладена у подарунок частинка власного рукоділля дозволить зробити ваш подарунок особливим, а можливо, і ексклюзивним. Додайте у свій маршрут походу по подарунки відвідування магазину товарів для скрапбукінгу. Купуйте пакувальний папір, кольоровий картон і стрічки, тоді буденний вечір не пройде нудно. Листівки та коробки hand-made останнім часом користуються великою популярністю. Ну, а якщо ви - ставний чоловік, який не

захоплюється рукоділлям, попросіть допомогти вам у цій справі дружину, маму, сестру або доньку. Повірте, ви подаруєте їм цікаве захоплення, яке можливо стане їх новим хобі. Але в цьому випадку їхні подарунки повинні бути упаковані не менш оригінально і не у звичайний подарунковий пакетик.

Якщо ж брати банальну статистику, то жінки завжди раді таким подарункам:

• красивій білизні (тут треба знати розмір);

• домашнім помічникам (відмінний привід сумістити приємне з корисним і подарувати побутову техніку, якої ще немає в будинку);

• стильним аксесуарам - нова сумка, мобільний телефон та інше (тут можна обійтися без сюрпризів і просто оплатити те, що жінка вибере в магазині);

• ювелірним прикрасам;

• квітам (банально, але багатьом після похмурої зими приємно отримати букетик ніжних пролісків). Для тих, хто не любить квіти в букетах, можна подарувати кімнатні квіти.

Чого не слід дарувати:

• кухонне начиння;

• ваги;

• парфуми, покладаючись тільки на власний смак;

• одяг.

01.03.2012



Рівне-Ракурс №10 від 01.03.2012p. 
На головну сторінку