Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №548 від 19.04.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Посильна допомога

Напередодні Великодня міський голова Дубна Василь Антонюк зініціював благодійну акцію. Її мета - надати посильну допомогу інвалідам, одиноким, пристарілим, сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, щоб вони належно провели пасхальні дні.

Міська влада закликала підприємців, благодійників міста відгукнутися на потреби незахищених дубенчан і забезпечити їх головними атрибутами цього величного свята - пасками, які отримали понад 550 дубенчан.

Премія імені І.Свєшнікова

Премію імені Ігоря Свєшнікова в галузі охорони культурної спадщини краю в 2011 році присвоєно заступнику директора з наукової роботи ДП “Рівненська старовина” “НДЦ “Охоронна археологічна служба України” Інституту археології НАН України Богдану Прищепі.

Найкращий подарунок - книга

Голова постійної комісії обласної ради з питань соціальної політики та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Віктор Ольховик передав зібрані депутатами обласної ради книги для підопічних Здолбунівського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів. Ця акція була ініційована на засіданні профільної комісії обласної ради з питань соціальної політики та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи після відвідування закладів соціального захисту для людей похилого віку.

Відмовився від мандату

Районна рада також вирішила припинити достроково повноваження депутата Млинівської районної ради шостого скликання Шинкаря Валерія Андрійовича, обраного в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Млинівської районної організації політичної партії “Наша Україна”, у зв’язку з особистою заявою про складення ним депутатських повноважень.

Форвардні контракти

10 сільгоспвиробників краю подали документи в Аграрний фонд. Із п’ятьма підприємствами вже уклали контракти. Загалом аграрії краю мають намір реалізувати у такий спосіб 43,1 тисячі тонн зерна (42,7 тисячі тонн пшениці та 400 тонн жита). Таким чином сільгоспвиробники області вже нині мають можливість залучити гроші (які платитимуть за майбутній врожай) для весняно-польових робіт. Кошти, зокрема, спрямують на закупівлю матеріально-технічних ресурсів, необхідних для догляду за посівами.

Чисте узбіччя

Дорожники прибирають узбіччя, оновлюють дорожні знаки, зупинки та огородження. Так, в рамках щорічної акції “За чисте довкілля” працює 11 бригад.

19.04.2012



Рівне-Ракурс №10 від 19.04.2012p. 
На головну сторінку