Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №548 від 19.04.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

МЕЙСОН І ДЖУЛІЯ ЗНОВУ ЗУСТРІЧАЮТЬСЯ,

а Келлі Кепвелл стала найвідомішою зіркою Голлівуду.

- Здрастуйте! Будь ласка, розкажіть, як поживають актори із “Санта-Барбари”, особливо Келлі (Робін Райт)!

Наталя, м.Рівне

- Прошу, поділіться, що новенького у мого улюбленого Мейсона (Лейна Девіса).

Даша

- Робін Райт стала єдиною актрисою, яка підкорила Голлівуд, і має солідну фільмографію. Вона знялася у багатьох проектах, один із них - “Дівчина з татуюванням дракона”, який вийшов у прокат у Росії та Україні. Зараз Робін знімається в політичному трилері “Картковий будинок”.

Після Робін Райт найбільшого успіху досягнув Джастін Діс, виконавець ролі окружного прокурора Кейта Тіммонса. Він реально зайнявся політикою, і став сенатором штату Каліфорнія, а на телебаченні веде своє щотижневе шоу. Про зйомки в серіалах Діс давно забув.

Більшість же акторів залишилися вірними “мильним операм”. Ненсі Лі Гран (Джулія Уенрайт), так, з 1996 року, й досі знімається у серіалі “Головний госпіталь”. Лейн Девіс знімається у веб-серіалі - “Затока”, де грає детектива Маккензі Джонсона, а Джед Аллен (СіСі), котрий також знімається у “Проливі” - знову його екранного батька Гарольда.

У “Проливі” також знімається Ніколас Костер (Лайнал Локрідж). Цікаво, що влітку минулоріч він із донькою та онуком вперше відвідав Санкт-Петербург і Москву, поспілкувався із своїми прихильниками.

Луїза Сорель (Августа Локрідж) з 1993 року й досі знімається в мильній опері “Дні нашого життя”. Там же грає і незабутня Робін Меттсон (Джина), яка почала зніматися у цьому серіалі рік тому. Ей Мартінез (Круз) почав зніматися в іншій “довгограйці” - “Зухвалі та вродливі”.

Джудіт Макконел (Софія Армонті-Кепвелл) знову повернулася на ТБ, і її першою роллю після довгої перерви стала зворушлива бабуся із реклами різдв’яних листівок.

Джозеф Боттомс (головний лиходій “Санта-Барбари” Керк Кренстон) після безлічі ролей став власником і керуючим художньою галереєю в реальному місті Санта-Барбара. Лі Маклоскі (маніяк та водночас окружний прокурор Ітан) теж захопився живописом, став художником. У своїй творчості він часто звертається до східної філософії.

Марсі Уолкер-Сміт (Іден Кепвелл) стала віруючою, довгий час очолювала недільну школу в Північній Кароліні, залучаючи до віри підлітків.

19.04.2012Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 19.04.2012p. 
На головну сторінку