Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №549 від 26.04.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Рeзультати

Михайло Кириллов нагороджує переможців конкурсу “Інтелект майбутнього ІІ”

Шпаргалка для Президента

Близько двохсот творчих робіт на тему “Я - Президент України” в рамках молодіжного конкурсу “Інтелект майбутнього” надійшло на розгляд журі від учнів 9-11 класів рівненських шкіл. Другий рік поспіль такий конкурс організовує громадська організація “Зміни майбутнє”.

Торік рівненські старшокласники писали творчу роботу на тему “Ідея, яка об’єднає українську націю”. Тоді свої доробки подали 50 школярів. Цьогоріч організатори обрали нову тему, яка й викликала неабияке зацікавлення серед дітей. “Ми вирішили, і як бачите, вгадали, що саме ця тема допоможе школярам розкрити свої задуми та свій погляд на ситуацію в країні, - зазначає голова ГО “Зміни майбутнє”, депутат обласної ради Михайло КИРИЛЛОВ. - Надійшло дуже багато робіт, у яких діти висловлюють свою думку. Тому ми не могли визначитися з першим, другим та третім місцями. Отож вирішили, що перше місце буде одне, других - два, три третіх місця. І ще 5 номінацій”.

Таким чином, переможців конкурсу, які розділили між собою призовий фонд у розмірі 10 тисяч гривень, цього разу стало більше. Найкраще, на думку журі, власне бачення президентства у своїй роботі виклала Юлія Чумак, др- уге місце посіли Дмитро Стиба та Дарія Боярчук, третє ж - розділили Олександр Щерба, Катерина Лелях і Яна Гірак. За словами організаторів, конкурс, який проводиться у Рівному вдруге - це вже традиція, якій вони зраджувати не збираються.

26.04.2012Петро ПІДЛІСНИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2012p. 
На головну сторінку