Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №555 від 07.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Агроном

Незвичайній городині позаздрили сусіди

Загальновідомо, що від односельчан нічого не приховаєш. Саме вони найчастіше знають про людину практично все: друзів, родичів, звички та захоплення. Тож про незвичне, а головне протизаконне хобі наркотиками 45-річного Степана, жителя с.Михайлівка, теж повідомили односельчани.

Виявилося, що чоловік виростив справжню плантацію маку на власній присадибній ділянці. Проте зібрати урожай йому так і не судилося, адже про таку незвичну городину згодом розповіли начальнику СДІМ Острозького МВ УМВС Сергію Марченку місцеві жителі.

Отримавши повідомлення, правоохоронці відразу ж вирішили завітати до Степана, і не даремно.

- На присадибній ділянці 45-річного жителя с.Михайлівка дільничні інспектори міліції виявили два посіви маку. Один із них знайшли серед кукурудзи, інший - у садку, - повідомив начальник СДІМ Острозького МВ Сергій МАРЧЕНКО. - Крім того, в цьому ж саду правоохоронці виявили дерев’яний ящик та металеву каструлю, у яких спритний ділок вирощував коноплю. А під час огляду господарського приміщення було виявлено дві пластикові пляшки із залишками рідини коричневого кольору, яка за зовнішніми ознаками схожа на наркотичний засіб опій.

Загалом, міліціонери вилучили 1066 рослин маку та десять рослин коноплі. Усе вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС. Зі слів чоловіка, наркотичні речовини він вирощував для власного споживання, оскільки є наркозалежним.

07.06.2012



Рівне-Ракурс №10 від 07.06.2012p. 
На головну сторінку