Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №557 від 21.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Будь ласка, розкажіть про мою улюблену актрису Ольгу Прокоф’єву (Жанна в “Моїй прекрасній няні”). Чи має вона свій сайт?

Ірина.

- Так. Офіційний сайт актриси - http://olgaprokofieva.ru/. Неофіційний - http://oeprok.ru/.

Ольга Євгенівна Прокоф’єва - радянська і російська актриса театру і кіно. Заслужена артистка Росії (2001). Ведуча передачі “Домашні казки”.

Народилася 20 червня 1963 року в Одинцово (Московська область). Сім’я: мама Софія, сестра Лариса, племінниця Ганна та син Олександр.

Закінчила ГІТІС (курс Андрія Гончарова). З 1985 року актриса театру ім. В.Маяковського. На сьогоднішній день бере участь у виставах продюсерської компанії “Аметист” і Театрального агентства “Арт-партнер ХХI”.

“Я знімаюся давно і працювала у хороших режисерів, зігравши в “Принижених і ображених”, “Московських канікулах”, “Зупинка на вимогу”, “Злодійка”, “Дітях Арбата”, але в основному це були хоч і яскраві, але все-таки епізоди. У “Моїй прекрасній няні” у мене була вперше така велика ро-

ль”, - розповідає актриса.

Одна з останніх прем’єр популярної актриси в рідному Театрі ім.Маяковського - іскрометна комедія “Діти псують відносини”.

- Незважаючи на дивну назву, весь спектакль “Діти псують відносини” розповідає про те, що діти життя роблять тільки краще. І справді, якщо виходити з того, що ми люди, а не тварини, то діти ніколи не можуть зіпсувати відносини.

Моєму синові вже 19 років, і він тільки радіє, коли “материнський поділ” подалі від нього. Ну а якщо серйозно, то почуття провини перед сином - воно постійне, неминуче... Щось недодала, зірвалася від втоми...

Мене нещодавно запитали: якби у вас було ще одне життя, як би його прожили? Із задоволенням народила стільки дітей, скільки б дав Бог, і присвятила їм своє життя.

21.06.2012



Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2012p. 
На головну сторінку