Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №558 від 27.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Помер Придюк

Місцевий мешканець Свалявського району, що на Закарпатті, знайшов біля готелю “Дикий мед” тіло невідомого чоловіка. Ним виявився 57-річний голова Дубровицької райдержадміністрації Анатолій Придюк. Як стало відомо пізніше, чоловік помер внаслідок обширного інфаркту.

Не доїхали

Рівне прощається з відомим місцевим музикантом Русланом Ахунжановим. Того дня він та двоє його друзів поверталися додому на велосипедах. Однак один неправильний маневр зустрічної машини позбавив Руслана шансу на життя.

Обганяючи автівку, 20-річний мешканець Здолбунова Ігор, який керував “Опелем”, раптово виїхав на зустрічну смугу, де збив велосипедистів, що їхали мало не обабіч дороги. Удар був настільки сильним, що обох хлопців відкинуло на декілька десятків метрів. Руслан Ахунжанов помер на місці, його друга Павла госпіталізували до лікарні. Третій товариш відбувся переляком.

Отруїлася бензином

Переплутала воду з бензином трирічна мешканка Костополя. Пляшку на подвір’ї необачно залишив батько. На щастя, мати дівчинки не розгубилася і відразу викликала лікарів. Зараз життю малечі нічого не загрожує.

Випала з третього поверху

Неприємна подія сталася у Здолбунові. П’ятирічна дівчина випала з вікна квартири, яка розташована на третьому поверсі. Дитину госпіталізували до лікарні з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою та закритою травмою живота.

Індик-вбивця

Трагедія сталася в Рівненському районі. Не звернувши належної уваги на те, що індик клюнув у скроню дворічного сина, батьки, після надання першої допомоги, розслабилися. Але за декілька днів стан дитини погіршився і вони в чергове звернулися до медиків. На жаль, їм не вдалося врятувати життя хлопчика, який помер через інфекцію, занесену птахом у рану.

27.06.2012



Рівне-Ракурс №10 від 27.06.2012p. 
На головну сторінку