Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №562 від 03.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Політика

Кандидатом від Об’єднаної опозиції затверджено Юрія Вознюка

Виборчий процес в Україні розпочався. Першою – у понеділок - провела з’їзд Об’єднана опозиція “Батьківщина”. Захід пройшов на вулиці Турівській у дворі штабу партії на київському Подолі. На подвір’ї та на вулиці зібралося кілька тисяч людей - делегатів з’їзду з усіх регіонів України, і з Рівненщини у тому числі.

Під час з’їзду було ухвалено рішення про те, що виборчий список Об’єднаної опозиції очолить Юлія Тимошенко. Також у першу п’ятірку ввійшли Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, Олександр Турчинов та Юрій Луценко. До другої п’ятірки увійшли В'ячеслав Кириленко, Григорій Немиря, Сергій Соболєв, Борис Тарасюк, Микола Томенко.

На з’їзді затвердили передвиборчу програму “Справедлива держава, чесна влада, гідне життя”. На порядку денному також стояло питання про висунення кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах і в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на виборах 28 жовтня 2012 року.

По 153 одномандатному виборчому округу (Рівненський, Гощанський, Корецький, Острозький райони та частина м.Рівного) всіма членами Ради одноголосно було висунуто перспективного політика Юрія Володимировича Вознюка - керівника фракції “Фронт змін” у Рівненській міській раді, лідера Громадської ініціативи “За Рівненщину! За Батьківщину!”.

У вівторок Об’єднана опозиція подала документи для реєстрації кандидатів у ЦВК і на сьогодні Юрій Вознюк очікує своєї реєстрації. Після цього розпочнеться активна агітаційна робота. До виборців буде донесено основні положення передвиборчої програми Об’єднаної опозиції та кандидата у народні депутати Юрія Вознюка.

03.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 03.08.2012p. 
На головну сторінку