Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №565 від 23.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Візит

Рівненщину оцінили

Експертна група Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) “100 кращих товарів України” завершила оцінювання продукції та послуг підприємств Рівненщини.

Протягом тижня фахівці із Донецька, Тернополя та Івано-Франківська побували на 10 підприємствах, що представляють Рівненську область на загальнодержавному рівні єдиного національного конкурсу якості. Експерти ознайомилися із діяльністю кожного з них, оглянули виробництво, оцінили продукцію та рівень надання послуг, вивчили документацію, що підтверджує якість.

Загалом, фахівці відзначили належний рівень підготовки учасників від нашого регіону, відповідність їх продукції та послуг європейським стандартам якості. У підсумку - усі підприємства отримали від експертів додаткові бали до результатів, які винесла регіональна конкурсна комісія.

До кінця серпня експертні групи мають завершити свої роботи в усіх регіонах. Задля забезпечення об’єктивності і неупередженості результатів конкурсу, у їх складі працюють фахівці з інших областей. Так, фахівець від ДП “Рівнестандартметрологія” візьме участь у роботі експертної групи на Миколаївщині.

На початку вересня відбудеться засідання Головної конкурсної комісії. Вона, вивчивши документацію, надану підприємствами, та узагальнивши висновки незалежних експертів з різних областей України і місцевої регіональної конкурсної комісії, визначить переможців конкурсу. Імена виробників найкращої вітчизняної продукції стануть відомі наприкінці жовтня під час Європейського тижня якості в Україні.

23.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 23.08.2012p. 
На головну сторінку