Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №565 від 23.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

РАЙ ЛАТИНСЬКИЙ, і не лише

- Чи правда, що в Мексиці зараз знімається ремейк знаменитого серіалу “Багаті теж плачуть”? Порадьте якийсь сайт латиноамериканських серіалів - тільки не в соцмережах, бо вони забирають багато часу.

Марія Єфремівна

- Ремейк “Багатих...” у Мексиці вже знятий, і називається “Марія з передмістя”. Може, ви маєте на увазі РОСІЙСЬКИЙ ремейк, який зараз знімається? У ролі Маріанни буде актриса російського походження Софія Каштанова, яка водночас добре володіє іспанською, і використала це, щоб поспілкуватися з Веронікою Кастро, аби краще зрозуміти образ Маріанни Вільяреаль. Очікується, що основна сюжетна лінія телесеріалу збережеться, але серій буде менше, аніж у “Багатих...”. Зйомки розпочнуться восени.

Щодо сайту латиноамериканських теленовелл, то один із найкращих тут: http://forum.latinoparaiso.ru. Тут не лише латиноамериканські серіали, а й російські та американські. Не лише ретросеріали, а й сучасні багатосерійні фільми.

- Будь ласка, розкажіть, що було у книзі “Дика Роза - 2”. Які нові пригоди сталися з героями мого улюбленого серіалу?

Світлана, м. Рівне

- Найкращим вважається продовження “Роза Дюруа”, написане Альберто Альваресом, який у співавторстві з росіянином Євгенієм Александровим написав оригінал книги “Дика Роза”. Спершу в Рози і Рікардо та інших головних героїв усе щасливо й безхмарно. Однак із часом Рікардо вирішує взяти на поруки свою сестру Дульсину й повернути її додому з тюремної лікарні. Після того, як обличчя Дульсини спотворила кислота, яку на неї вилили, вона постійно ходить у зеленій масці. Кандіда на прохання сестри знаходить Леопольдину, яка залишається у живих після того пострілу Дульсини, коли вона хотіла підпалити дім Лінаресів, аби він не дістався Розі Гарсіа. Після довгих вмовлянь Леопольдина знову стає там старшою служницею, і разом із Дульсиною та злісним ворогом Рози у магазині дитячих іграшок, де вони працювали - Маленою, вони знову починають робити дрібні та великі капості Дикій Розі. Роза далі близько спілкується зі своїм зведеним братом Пабло та Доном Анхелем з магазину дитячих іграшок, що, природно, викликає ревність Рікардо. А самого Рікардо вирішила завоювати Ванесса, кузина покійної Леонели, яка зустрічалась із його братом Рохеліо. Книга динамічна, сповнена недовгих епізодів та жвавих реплік. Читається легко - прикро лише, що герої вкотре повторюють свої помилки. Чи це закони серіального жанру?

23.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 23.08.2012p. 
На головну сторінку