Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №566 від 30.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Проморолик про Волинь

У Рівному відбувся кастинг на головні ролі у проморолику про туристичну Волинь. Зйомки короткометражки проводитимуться у найцікавіших історичних та природних куточках Рівненської, Волинської і Тернопільської областей. Зокрема, у Луцькому замку, на озері Світязь, у Пересопниці, на полі Берестецької битви, в Музеї бурштину, у Почаївській лаврі. Режисером короткометражки буде один із призерів Всеукраїнського фестивалю молодого аматорського кіно “DVERY” Сергій Фадєєв. Тим часом головні ролі зіграють переможці кастингу, що відбувся вчора в облмуздрамтеатрі.

Ще 4 автобуси

Чотири новенькі шкільні автобуси приїхали в область. Їх придбали у рамках відповідної державної програми. Нагадаємо, минулого тижня голова облдержадміністрації Василь Берташ вручив начальникам районних відділів освіти ключі від 14 автобусів. До початку навчального року в область надійде ще 12, запевняють в управлінні освіти і науки облдержадміністрації. Ці автобуси виготовили на Запорізькому автомобільному заводі. Водії запевняють, для сільської місцевості машини підходять найкраще, адже мають високу посадку, а отже хорошу прохідність.

Нині в області підвезення потребують понад 14 тисяч школярів.

У Дубровиці - новий голова

Згідно з розпорядженням Президента України, головою Дубровицької райдержадміністрації призначено Олександра Шатова. Відомо, що до останнього часу Олександр Володимирович був генеральним директором групи компаній “Полісся”. Член Партії регіонів. Депутат обласної ради.

Попередній голова Дубровицької райдержадміністрації Анатолій Придюк помер.

Заслужили

Почесні звання - Заслужений - отримали до Дня Незалежності відомі у своїх галузях рівняни. Зокрема, заступник головного лікаря Центральної міської лікарні м.Рівне КОРОЛЮК Лілія, художній керівник народного аматорського театру мініатюр Рокитнівського районного Будинку культури - ПОПОК Руслана, директор АТ “Рівень” ГОДА Маріян, директор сільськогосподарського підприємства “Шпанівське” ПОЧТАРУК Микола, голова правління АТ “ЕСКО-РІВНЕ” ВЕСЕЛЬСЬКА Ніна.

Канікули у жовтні

Тільки-но розпочався навчальний рік, а вже відомо, коли наші дітки відпочиватимуть. Упродовж навчального року для учнів проводяться канікули: орієнтовно, осінні - з 29 жовтня по 4 листопада, зимові - з 29 грудня по 13 січня, весняні - з 25 по 31 березня.

30.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 30.08.2012p. 
На головну сторінку